Feed Her To The Sharks - Fortitude (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Feed Her To The Sharks - Fortitude (Review)


Οι Feed Her To The Sharks κυκλοφόρησαν το album "Fortitude".

Η μπάντα αυτή έρχεται από την Αυστραλία και είναι μία από τις τελευταίες προσθήκες στην οικογένεια της Victory Records. Δημιουργήθηκαν το 2010 και από τότε κατάφεραν να κάνουν tour με γνωστά ονόματα όπως Asking Alexandria, Suicide Silence, August Burn Red και πολλά άλλα. Το πάθος τους για αυτό που κάνουν, φαίνεται να είναι ένα από τα καλά τους στοιχεία που τους έχει οδηγήσει μέχρι εδώ και αυτό το καταλαβαίνεις μόλις πατήσεις το play στο νέο τους CD.

Ο δίσκος αυτός ξεκινάει το τραγούδι "The World Is Yours" για να ακολουθήσουν άλλα 10 κομμάτια (σύνολο 11) που θα σε κάνουν να αγαπήσεις την μπάντα και να τους ψάξεις παραπάνω. Όλα τα κομμάτια που εμπεριέχονται στο "Fortitude" έχουν να δώσουν το καθένα και από κάτι, που θα σε τραβήξει ακόμα πιο πολύ στην μουσική των Feed Her To The Sharks. Ο ακροατής έχει την ευκαιρία να ακούσει δυνατά metalcore riff, βαθύ μπάσο συνδυασμένο με γρήγορα drums και solo που σου μένουν το μυαλό. Τα φωνητικά δε του τραγουδιστή της μπάντας είναι καλοδουλεμένα και βγάζουν αρκετό πάθος, πράγμα το οποίο περνάει στον ακροατή και τον κάνει να χτυπιέται στον ρυθμό των Feed Her To The Sharks.

Ο ήχος του Αυστραλιανού συγκροτήματος κινείται σε modern melodic metalcore μονοπάτια και τα άτομα που βρίσκονται στο συγκρότημα δείχνουν να ξέρουν που πατάνε και ότι αυτό είναι που τους ταιριάζει.

Μέσα από το νέο τους album σε κάνουν να τους λατρέψεις και να γίνεις και εσύ ένας ακόμα fan των Feed Here To The Sharks.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Fortitude":

The World Is Yours
Chasing Glory
Burn The Traitor
Shadow Of Myself
Terrorist
Heart Of Stone
Walking On Glass
Fear Of Failure
Faithless
Badass
Let Go




Steve Xanthis