Sinners Moon - Atlantis (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Sinners Moon - Atlantis (Review)


Οι Sinners Moon κυκλοφόρησαν το νέο τους album που ακούει στο όνομα "Atlantis".

Το συγκρότημα από τη Σλοβακία, το οποίο δεν έχει πολλά χρόνια στην πλάτη του έπεσε στα χέρια μου μέσω της Inverse Music Group και η αλήθεια είναι ότι με άφησαν αρκετά ικανοποιημένο! Οι Sinners Moon δημιουργήθηκαν το 2010 και μετά από αρκετές περιπέτειες και διάφορες αλλαγές στην σύνθεσή τους, κατέληξαν στο να επιλέξουν την Simona στα φωνητικά, τον Derick στα growl, τον LukeN στις κιθάρες guitars, τον Jarthuusen στα πλήκτρα keys, τον Viktor στο μπάσο και τον Mort στα drums.

Ο δίσκος περιέχει 11 κομμάτια, 11 πολύ καλά κομμάτια τα οποία ηχογραφήθηκαν στο studio Grapow στη Slovakia και μάλιστα σε ένα από αυτά τα τραγούδια (το My Servant) υπάρχει μία guest εμφάνιση από τον τραγουδιστή των Sonata Arctica και η συνεργασία είναι φυσικά εκπληκτική! Ο ακροατής παρατηρεί ότι η μπάντα από την αρχή μέχρι το τέλος προσπαθεί να δώσει κάτι καλό προς τα έξω και το πετυχαίνει σε έναν μεγάλο βαθμό. Αν και φαίνονται οι επιρροές που τους διακατέχουν, όπως Nightwish, Sonata Arctica, Epica, Helloween κλπ, οι Sinners Moon καταφέρνουν να περάσουν και τα στοιχεία της μπάντας μέσα από το νέο τους αυτό album πράγμα το οποίο αφήνει μία γλυκιά γεύση στα αυτιά μας.

Σε όλο αυτό φυσικά βοηθάνε οι γρήγορες και power κιθάρες, τα δυνατά drums με το ρυθμικό μπάσο, τα μελωδικά πλήκτρα, αλλά και τα φωνητικά και τα growl της Simona και του Derick αντίστοιχα που ταιριάζουν φανταστικά με αυτό το είδος μουσικής. Οι Sinners Moon στο album "Atlantis" έχουν επιλέξει να πάρουν ένα είδος μουσικής που τους ταιριάζει και αυτό είναι το Symphonic Power Metal. Ξέρουν πως να κινηθούν σε αυτό το είδος μουσικής και είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν.

Ο νέος δίσκος των Sinners Moon είναι ο ιδανικός για αυτούς που γουστάρουν τέτοιου είδους μουσική...Give a shot!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούστε το "Memento Mori", το "Pray For The Child", το "Falls Of The Neverland", το "Falls Of The Neverland", το "My Servant" και το "Upon A Star".

Το tracklist του "Atlantis":

Inner Demons
Memento Mori
Buried
Pray For The Child
Falls Of The Neverland
My Servant (Feat. Tony Kakko from Sonata Arctica)
Fly To The Moon
Dark Episode
Sinners Moon
Atlantis
Upon A Star




Steve Xanthis