Black Soul Choir - Black Soul Choir (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Black Soul Choir - Black Soul Choir (Review)


Οι Black Soul Choir από την Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησαν το νέο τους album.

Είναι η πρώτη δουλειά για τη μπάντα από τη Θεσσαλονίκη και το όνομα που επέλεξαν για αυτό το project είναι το όνομα της μπάντας! "Black Soul Choir" λοιπόν, από τους Black Soul Choir. Το πρώτο album του συγκροτήματος περιέχει 9 κομμάτια τα οποία δείχνουν από τη στιγμή που θα πατήσεις το play, τη διάθεση των Black Soul Choir για ένα θετικό, καλό αποτέλεσμα. Και αυτό το πετυχαίνουν!

Σε αυτή την επιτυχία συμβάλλουν 3 συστατικά. Η σπίθα που έχουν, ο καθαρός ήχος στα τραγούδια τους και κομμάτια όπως το "The Other Me", το "Dance, Jokerman," το "Revolver", το "Paris Girl" και το "Only Because I Saw Your Smile". Αυτά τα 3 συστατικά λοιπόν, ανεβάζουν το επίπεδο του δίσκου και φέρνουν στα αυτιά του ακροατή ένα αποτέλεσμα καλύτερο από το αναμενόμενο!

Στο ντεμπούτο album των Black Soul Choir θα συναντήσεις ωραία ρυθμικά drums, βαθύ μπάσο, καλοπαιγμένα riffs, ενώ θα σου τραβήξουν την προσοχή τα solo κιθάρας που ξεπετάγονται μέσα στα τραγούδια καθώς και η χροιά του Ηλία που είναι ιδιαίτερη και ταιριάζει με το όλο concept! Ποιο είναι αυτό το concept; Ένα βαρύ, σκοτεινό alternative rock concept που σου αρέσει να ακούς χαλαρώνοντας στον καναπέ σου παρέα με ένα μπουκάλι whiskey!

Cheers λοιπόν και μπράβο στους Black Soul Choir!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "The Other Me", το "Dance, Jokerman," το "Revolver", το "Paris Girl" και το "Only Because I Saw Your Smile".

Το tracklist του "Black Soul Choir":

The Other Me
Rustling
Dance, Jokerman
Mirror
Revolver
Paris Girl
Map
Only Because I Saw Your Smile
Miss Grief




Steve Xanthis