Chaos - Mortality Makes The Humanity‏ (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Chaos - Mortality Makes The Humanity‏ (Review)


Χάος είναι μια κατάσταση όπου, σύμφωνα με τους νόμους της εντροπίας, το σύμπαν κατευθύνεται αναπόφευκτα. Οι Chaos είναι επίσης μια metal μπάντα, η οποία σχηματίστηκε στο Varkaus της Φινλανδίας το 2011 από τους Jonne Hirvonen στα φωνητικά και την κιθάρα, Niko Suomi στο μπάσο, Eemeli Oksiala στα drums και από το 2015 τον Petri Liukkonen στην κιθάρα να ολοκληρώνει το σχήμα.

Έχοντας κυκλοφορήσει τα Chaoslifter EP και Fireproof – and The Deepest Trenches –demos, ήρθε η ώρα να κάνουν το ντεμπούτο τους με το άλμπουμ Mortality Makes the Humanity. Χάρη στο συνδυασμό ιδιαίτερων  στίχων και  επιβλητικής μουσικής μας παρουσιάζουν ένα δυστοπτικό μέλλον με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την κρίση, την έλλειψη πόρων, τον πόλεμο και την εξάλειψη του ανθρώπινου είδους. Ήδη από το πρώτο κομμάτι σε βάζουν στο κλίμα μέσα από δυναμικά riffs και  έντονα drums. Tα Atlanteans και On the Run είναι κομμάτια που σίγουρα ξεχωρίζουν από τις βαριές κιθάρες και τα επιβλητικά screams. Επίσης τα Dream Alive και Still Breathing δίνουν ένα πιο μελωδικό τόνο στο album.

Για άλλη μια φορά οι Chaos μας απέδειξαν τον επαγγελματισμό τους έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά και τους αξίζει να τους δώσεις μια ευκαιρία!

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 2015-10-13 από την Inverse Records.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Mortality Makes the Humanity":

Prologue: Mutilate and Reality
Awakening
Who Dies Next?
Atlanteans
Skirmish
Dream Alive
On the Run
Still Breathing
Omnicorp
Machine Heart
War to End All Wars
Edgeless




Μελίνα Παλιογιάννη