Corrections House - Know How To Carry A Whip (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Corrections House - Know How To Carry A Whip (Review)


Οι Corrections House κυκλοφορούν τον νέο τους album!

Ο νέος δίσκος "Know How To Carry A Whip" κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου από την Neurot Recordings και η δουλειά που έχει γίνει είναι πάρα πολύ καλή. Στο νέο αυτό project, οι Corrections House εμπεριέχουν 9 κομμάτια και η συνολική διάρκειά τους είναι 45 λεπτά.

Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά που άκουγε στο όνομα "Last City Zero", το συγκρότημα από τις ΗΠΑ επέστρεψε πιο δυναμικά και με νέα πνοή στην ατμόσφαιρα της μπάντας. Αν και συναντάμε στοιχεία που ακούσαμε και στον προηγούμενο δίσκο των Corrections House, καθώς η μπάντα κινείται πάνω κάτω στην ίδια φόρμουλα, μας αφήνουν για ακόμα μία φορά έκπληκτους!

Η αλήθεια είναι ότι έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο που μέσα από τις μουσικές του και τους στίχους του σε συνεπαίρνει! Σε κάνει να θες και εσύ να ξεσηκωθείς, να χτυπηθείς και να βγεις στους δρόμους και να φωνάξεις! Αν θες κάντο, γιατί αυτό είναι που θέλουν να πετύχουν οι Corrections House με τους ακροατές τους!

Όμως από την άλλη πλευρά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μελωδίες που φτάνουν στα αυτιά μας με σκοπό να μας υπνωτίσουν και να μας κάνουν να χαθούμε στο άκουσμα τους. Αυτό είναι κάτι που λίγα συγκροτήματα πετυχαίνουν και πραγματικά πρέπει να τους πούμε μπράβο!

Απλά ακούστε τους και θα δείτε ότι θα σας ανταμείψουν με τον καλύτερο τους εαυτό!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Know How To Carry A Whip"

Crossing My One Good Finger
Superglued Tooth
White Man’s Gonna Lose
Hopeless Moronic
Visions Divide
The Hall Of Cost
When Push Comes To Shank
I Was Never Good At Meth
Burn The Witness




Steve Xanthis