Hautajaisyö - Hautajaisyö (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Hautajaisyö - Hautajaisyö (Review)


Οι  Hautajaisyö (Funeral Night) είναι ένα φινλανδικό συγκρότημα που σχηματίστηκε  το 2006 από τους J. Partanen (vocalist) και S. Leinonen (drummer). Τότε ονομάζονταν REDEYE, το είδος τους ήταν death/thrash metal και κυκλοφόρησαν τέσσερα demos και ένα EP.

Το 2014 αφού κατέληξαν στο τελικό line-up με τον J.Partanen (vocals), τον S.Pirskanen (guitar), τον S.Kettunen (bass) και τον S. Leinonen (drums), άλλαξαν το όνομα τους σε Hautajaisyö.Ο ήχος τους έγινε περισσότερο death και μελαγχολικός και τα τραγούδια πιο αργά.

To 2015 κυκλοφόρησαν δυο promo κομμάτια "Uneenkuiskaajat 2015 promo" και πλέον οι Hautajaisyö είναι έτοιμοι να κάνουν το ντεμπούτο τους με το ομώνυμο album "Hautajaisyö". Αποτελείται από εννέα εξαιρετικά τραγούδια, τα οποία περιγράφουν τη θλίψη, την αυτοκτονία και τον θάνατο! Όλο το άλμπουμ χαρακτηρίζεται από το γρήγορο και έντονο ήχο της κιθάρας και τα δυναμικά drums.

Άλλη μια υπέροχη δουλειά από τους Hautajaisyö, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει! Το album θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 31.10.2015 από την Inverse Records.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Hautajaisyö" είναι:

Jokainen Kuolee Vuorollaan
Päänsärkijä
Minä Olen Vain Puu
Aamulla Vainaa
Uneenkuiskaajat
Pirun Pesä
Mieleni Varjoissa
Köysi
Tämän Vainajan Tähden




Μελίνα Παλιογιάννη