Outloud - Destination Overdrive (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Outloud - Destination Overdrive (Review)


Οι Outloud επέστρεψαν με ένα project αποκλειστικά για τους fans τους!

Οι Έλληνες melodic rock/metallers Outloud εγκαινιάζουν το δισκογραφικό τους συμβόλαιο με την ελληνική επερχόμενη rock/metal εταιρία ROAR! Rock of Angels Records, με τη κυκλοφορία του "Destination: Overdrive". Ο δίσκος αυτός περιέχει 14 κομμάτια τα οποία είναι ένα ποτ πουρί από τα καλύτερα τραγούδια της μπάντας.

Τα τραγούδια που φιλοξενούνται σε αυτό το CD τα συναντάμε και στα προηγούμενα 3 full lenght albums "Outloud" (Frontiers, 2009), "Love Catastrophe" (AOR Heaven, 2011) και "Let’s Get Serious" (AOR Heaven, 2011). Όμως σε αυτό το project υπάρχει ακόμα μία έκπληξη για τους ακροατές. Στο "Destination: Overdrive" ακούμε ως πρώτο κομμάτι το "I'm So Excited" των The Pointer Sisters σε ένα εξαιρετικό και μοναδικό cover! Αυτό το τραγούδι έχει γίνει επίσης και video clip από το συγκρότημα.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τα κομμάτια όσον αφορά τη σύνθεσή τους και το παίξιμο των οργάνων γιατί είναι γνωστά στα αυτιά μας και απλά εξαιρετικά! Οι Outloud μας έχουν δείξει κατά καιρούς πόσο ζεστά και επαγγελματικά έχουν κινηθεί στο θέμα "μπάντας".

Το "Destination: Overdrive" είναι ένας δίσκος που θα σας κρατήσει ζεστούς μέχρι την κυκλοφορία του τέταρτου πολυαναμενόμενου album των Outloud, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Destination Overdrive":

I'm So Excited (The Pointer Sisters Cover)
We Run
I Was So Blind
Waiting For Your Love
Isolation Game
Tonite
One More Time
Like A Dream
Broken Sleep
Falling Rain
A While To Go
This Broken Heart
The Night That Never Ends
Bury The Knife




Steve Xanthis