Αποκλειστική Συνέντευξη Των Beyond Perception Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Beyond Perception Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Αθήνα, Beyond Perception, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2004 και αποτελείται από τον Kostas Kalavrezos (guitar), Panos Kalavrezos (bass) Tolis Toleas (drums) and Makis Makoulas (vocals, guitar).

RNRT: Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Beyond Perception και πώς προέκυψε το όνομα;

Beyond Perception: Το όνομα προέκυψε επειδή μας άρεσε  απλά. Η μπάντα με πολύ όρεξη για μουσική δημιουργήθηκε όταν ήμασταν φοιτητές το 2004.


RNRT: Τι σημαίνει το συγκρότημα για εσάς;

Beyond Perception: Το συγκρότημα για εμάς σημαίνει εκτόνωση και διαφυγή από την καθημερινότητα. Είναι πολύ σημαντικό να  μπορείς είσαι δημιουργικός και να εκφράζεσαι  μέσα από τη μουσική όπως και μέσα από κάθε μορφή τέχνης.


RNRT: Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές του συγκροτήματος;

Beyond Perception: Οι επιρροές είναι πολλές και από πολλά είδη όπως το sludge,stoner,hardcore...Κυρίως όμως στον ήχο μας είναι οι Pantera, Rage Αgainst Τhe Μachine, Machine Head, Lamb of God, Clutch κ.α.


RNRT: Το 2014 κυκλοφορήσατε το τρίτο album σας με τίτλο "Anthem For The Wasted". Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σας; 

Beyond Perception: Κυρίως τα θέματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη ζωή μας. Από τον κάθε μαλάκα που θα συναντήσεις στο δρόμο (Asshole’s Groove) μέχρι τη συστημική σαπίλα και διαφθορά που στηρίζει τις σημερινές "πολιτισμένες" χώρες (Order Of the Pigs).


RNRT: Πρόσφατα στα lives σας είδαμε την παρουσίαση νέων κομματιών. Τι ετοιμάζετε αυτό τον καιρό;

Beyond Perception: Τους τελευταίους δύο μήνες είμαστε στο studio για τις ηχογραφήσεις του 4ου νέου μας album και ελπίζουμε στις αρχές του επόμενου χρόνου να είναι έτοιμο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα νέα κομμάτια και ακούσαμε και πολύ καλές κριτικές από τον κόσμο στα live μας όταν παρουσιάσαμε μερικά από αυτά.


RNRT: Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Beyond Perception;

Beyon Perception: Ήδη έχουμε κάνει δύο live τις προηγούμενες εβδομάδες σε Πάτρα με Planet Of Zeus και Θεσσαλονίκη με Potergeist και ετοιμαζόμαστε για μερικά ακόμα σε εγχώρια εδάφη. Στα μελλοντικά μας σχέδια είναι σίγουρα η κυκλοφορία του νέου album και ένα tour στην Ευρώπη.


RNRT: Αν σας δινόταν η ευκαιρία να συνεργαστείτε με κάποιο μεγάλο ξένο συγκρότημα ποιο θα ήταν αυτό;

Beyond Percption: Απλά οι "Motorhead".


RNRT: Πόση προσπάθεια πιστεύετε χρειάζεται για να καθιερωθεί ένα metal συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, ώστε να μπορέσει να ζήσει από αυτό; 

Beyond Perception: Το να καθιερωθεί ένα συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή από το να ζήσει από αυτό απέχει πάρα πολύ. Διαβάζουμε για πολλές μεγάλες μπάντες του εξωτερικού των οποίων τα μέλη αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα και θεωρούμε ότι αυτό το θέμα έχει να κάνει γενικότερα με τα «καλλιτεχνικά» επαγγέλματα. Προσωπικά δεν πιστεύουμε ότι στο εξωτερικό είναι καλύτερα, όπως το παρουσιάζουν, τα πράγματα απλά δίνονται περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες.



Beyond Perception: Ευχαριστούμε!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Beyond Perception για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Τους Beyond Perception μπορείτε να τους βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Official Site: http://beyondperceptionband.com/
Facebook: http://www.facebook.com/beyondperceptionofficial/




Μελίνα Παλιογιάννη