Continents - Reprisal (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Continents - Reprisal (Review)


Οι Continents κυκλοφόρησαν το νέο τους album που ακούει στο όνομα "Reprisal".

Ο δίσκος αυτός ηχογραφήθηκε για ακόμη μία φορά με τον Stu McKay (Studio 6), ενώ το mix και το master έγινε από τον Will Putney (Damage Productions). Το αποτέλεσμα; Ανώτερο του αναμενόμενου! 11 κομμάτια μας παρουσιάζονται από τους Continents στο album "Reprisal" και το καθένα αποπνέει μία φρεσκάδα, η οποία μας αφήνει την εντύπωση ότι ένα νέο διαφορετικό κεφάλαιο ανοίγει για τη μπάντα.

Τα τραγούδια που συναντάμε λοιπόν σε αυτό το album έχουν πολύ ωραία στοιχεία με κάποια από αυτά να είναι οι μοντέρνες μελωδίες, τα dark riffs και τα δυναμικά drums. Γενικά, οι Continents έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο νέο τους album, η οποία περνάει στον ακροατή και τον κάνει να χτυπηθεί αλλά και παράλληλα να ταξιδέψει!

Σε όλο αυτό το concept που δημιουργείται, συμβάλλει και η συμμετοχή του νέου κιθαρίστα του συγκροτήματος, Rhys Griffiths. Με τον Rhys το συγκρότημα ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο, δημιουργεί νέες καταστάσεις και όλο αυτό φαίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος του δίσκου!

"Reprisal"...Ένας δίσκος με ταλέντο, πάθος και πολύ headbanging!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Drowned In Hate", το "Life Of Misery", το "I (Interlude), το "Reprisal", το "Lost, Loathe, Loss" και το "II".

Το tracklist του "Reprisal":

Drowned In Hate
Scorn
Life Of Misery
The Stand
I (Interlude)
Reprisal
Awakening
Lost, Loathe, Loss.
The Defeatist
Alone
II




Steve Xanthis