Heart Attack - Heart Revolution (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Heart Attack - Heart Revolution (Review)


Οι Heart Attack από την Αθήνα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album με τίτλο "Heart Revolution".

Από το 2010 που δημιουργήθηκαν μέχρι σήμερα έχουν συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες, έχουν κυκλοφορήσει ένα promo CD και τώρα ήρθε η ώρα για το full length album τους, στο οποίο θέτουν το πήχη αρκετά ψηλά και σίγουρα μας κάνει να περιμένουμε παραπάνω από αυτούς τα επόμενα χρόνια.To album αυτό αποτελείται από 11 heavy μελωδικά τραγούδια. Ναι καλά διαβάσατε. Κατάφεραν και συνδύασαν την heavy metal μουσική με την melodic και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

Ένα από τα τραγούδια που σε ταξιδεύουν και σε ηρεμούν είναι το "(You’re A) Nightmare" με καταπληκτική μουσική και στίχους, σου μιλάει κατευθείαν…στην καρδιά. Ένα κάπως πιο δυνατό και γρήγορο τραγούδι είναι και το τελευταίο στο tracklist με τίτλο "Hellenic Forces", το οποίο σίγουρα δίνει ένα ωραίο μήνυμα μέσα από τους στίχους του. Επίσης, αξίζει σίγουρα να αναφέρουμε το εκπληκτικό solo κιθάρας που ακούμε στο τραγούδι "Playing With Fire".

Με δυσκολία διαλέγω το "Stalker" ως το αγαπημένο μου, καθώς σίγουρα με ταξίδεψε πίσω στο χρόνο, με έκανε να θυμηθώ εκείνη την ωραία εποχή που η rock μουσική ήταν στα καλύτερα της. Δε γίνεται να ακούσεις αυτό το album και να μη σου έρθουν εικόνες από τα rock τραγούδια της δεκαετίας του ’80-’90.

Όλα τα τραγούδια είναι πολύ ωραία. Αν είστε λάτρης της συγκεκριμένης μουσικής σίγουρα θα πρέπει να ανήκει στη συλλογή σας.

Το trcklist του "Heart Revolution":
Falling Apart
Under Your Spell
Stalker
Playing With Fire
China Blue
Living A Lie
Tell Me
(You’re A) Nightmare
Chase The Dream
Heart Attack
Hellenic Forces




Katerina Zgr