In Memory - LaKrima (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

In Memory - LaKrima (Review)


Οι Ιταλοί, In Memory, κυκλοφόρησαν το τρίτο τους album με τίτλο "LaKrima"!

Μετά από 8 χρόνια σιγής, με τη μπάντα να ξαναγεννιέται με τη νέα δυναμική φωνή της Cristiana Musella, οι In Memory με το νέο line up άρχισαν να δημιουργούν νέα τραγούδια και να φτάνουν στην κυκλοφορία αυτού του νέου album μέσω της Sleaszy Rider Records.

Με 12 κομμάτια να κοσμούν αυτό το νέο album και με τη μπάντα να έχει δουλέψει πάρα πολύ, οι In Memory μας δείχνουν ότι επέστρεψαν για τα καλά! Μόλις πατήσεις το play θα συναντήσεις το "Buried Alive" που σε βάζει σιγά σιγά στο κλίμα για να ακολουθήσουν όμορφα κομμάτια όπως το "Dust", το ομότιτλο "LaKrima", το "Inexorable, το "Beautiful Doubt", το "My Strenght" τα οποία μας δείχνουν ότι αυτό το CD πρόκειται για ένα διαμάντι. Αφού είμαστε μόλις στα μισά του δίσκου και με τους In Memory να μας έχουν κάνει να τους αγαπήσουμε, έρχονται τα υπόλοιπα τραγούδια όπως το "The Past Of Steel", το "Sweet Deceiver", το cover του "I'm So Excited" των The Pointer Sisters, το "She" για να μας κάνουν να πούμε απλά WOW! Για το τέλος, οι In Memory μας επιφυλάσσουν το πολύ όμορφο "The Jewel Of My Life" που κλείνει ιδανικά το δίσκο!

Με τον Rudj Ginanneschi να έχει αναλάβει τις κιθάρες, με τον Emiliano Di Rosa τον βαθύ ήχο του μπάσου, τον Dario Ginanneschi τα drums και με την Cristiana Musella να προσθέτει τα γυναικεία φωνητικά της, οι In Memory δημιουργούν αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα που είναι ευχάριστο στα αυτιά του ακροατή. Ειδικά, η φωνή της Cristiana Musella είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του συγκροτήματος από την Ιταλία, καθώς είναι αρκετά δουλεμένη και με την χροιά της καταφέρνει να μαγέψει όποιον αποφασίσει να δώσει μία ευκαιρία σε αυτό τον δίσκο!

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το τρίτο album των In Memory θυμίζει κάτι από Evanescence και η αλήθεια είναι ότι έχει πράγματι κάποια στοιχεία, αλλά η ταυτότητα της μπάντας δεν αλλοιώνεται. Οι In Memory ξέρουν πως να προβάλλουν τα στοιχεία τους και αυτό είναι πολύ θετικό για μία μπάντα που επιστρέφει μετά από 8 χρόνια!

Απλά ακούστε τους και δεν θα χάσετε!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "La Krima":

Buried Alive
Dust
LaKrima
Inexorable
Beautiful Doubt
My Strength
The Past Of Steel
Sweet Deceiver
Still Alive
I’m So Excited
She
The Jewel Of My Life




Steve Xanthis