Isaak - Sermonize (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Isaak - Sermonize (Review)


Οι Isaak επιστρέφουν με νέο δυνατό album!

Το stoner metal συγκρότημα από την Γένοβα είναι έτοιμο να μας παρουσιάσει το καινούριο του album που ακούει στο όνομα "Sermonize", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου από την Heavy Psych Sounds σε μορφή βινυλίου, ενώ σε cd έκδοση στις αρχές του 2016.

To "Sermonize" αποτελείται από 12 κομμάτια γεμάτα ενέργεια και ζωντάνια. Ήδη το πρώτο κομμάτι "Whore Horse" θα έλεγα είναι το κατάλληλο για να σε προϊδεάσει τι θα ακολουθήσει και εκεί  έρχεται το "Fountainhead",ένα κομμάτι με απίστευτη ενέργεια για να σε ξεσηκώσει. Στη συνέχεια ακολουθούν δυναμικά κομμάτια, όπως το "Almonds & Glasses",το "Lucifer’s Road" και το "Lesson N.1", ότι πρέπει για ασταμάτητο headbanging. Το album κλείνει με το κομμάτι "Sermonize" ότι πιο ταιριαστό θα έκρινε κανείς καθώς στο άκουσμα του σου αφήνει μια γλυκιά αίσθηση εκτόνωσης.

Γενικά το "Sermonize" είναι ένα καλοδουλεμένο album και αυτό μας δείχνει τον επαγγελματισμό των Isaak. Πολύ καθαρά φωνητικά συνδυάζονται άψογα με aggressive riffs και δυναμικά drums δίνοντας ξεκάθαρα την stoner ταυτότητα της μπάντας μέσα από τον ολοκληρωμένο ήχο τους. Όταν το ακούσεις σίγουρα θα σου έρθει στο μυαλό κάτι από Clutch, Orange Goblin και Torche.

Αν είσαι fan της stoner metal τότε οι Isaak με το "Sermonize" αποτελούν την ιδανική επιλογή για σένα!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Sermonize":

Whore Horse
The Peak
Fountainhead
Almonds & Glasses
Soar
Showdown
Yeah (Kyuss)
Lucifer’s Road (White Ash)
Lesson N.1
The Frown Reloaded
The Phil’s Theorem
Sermonize




Μελίνα Παλιογιάννη