Killson - In Limbo (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Killson - In Limbo (Review)


Οι Killson κυκλοφόρησαν το album "In Limbo"!

Το "In Limbo" είναι το ντεμπούτο album για το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μία εξαιρετική δουλειά! Ο δίσκος αυτός κυκλοφόρησε από την ROAR! Rock of Angels Records (Bonfire, Outloud, Monument (UK), Redrum, House of Lords, Impellitteri,
Royal Hunt, Operation Mindcrime, Fallen Arise, Sorrowful angels, Phase Reverse) και η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη.

Ο δίσκος αυτός είναι αρκετά γεμάτος, καθώς περιέχει 13 κομμάτια. Το θέμα όμως δεν είναι στο ότι περιέχει 13 κομμάτια. Το θέμα είναι ότι και τα 13 είναι υπέροχα! Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει από ένα συγκρότημα και πόσο μάλλον όταν πρόκειται στο ντεμπούτο τους δίσκο. Με τραγούδι ορόσημο το ομότιτλο "In Limbo" οι Killson μας παρουσιάζουν την ταυτότητα της μπάντας και τα μουσικά είδη που έχουν επιλέξει να συνοδεύουν τα κομμάτια τους. Ο ακροατής που θα ακούσει αυτό το album θα φέρει στα αυτιά του ήχους από alternative και grunge rock μουσική, αυτό όμως που θα ξεχωρίσει είναι ότι τα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη έχουν καταφέρει να εξισορροπήσουν μοντέρνες μουσικές και μουσικές που συναντήσαμε στη δεκαετία του 90. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γοητεύουν με τη μουσική τους ακροατές διαφόρων ηλικιών!

Ο χαρακτήρας του συγκροτήματος είναι φανερός από την αρχή μέχρι και το τέλος του δίσκου και αυτό είναι ένα ακόμη συν για τους Killson. Αν βέβαια έπρεπε να παρομοιάσουμε τη μπάντα από τη Θεσσαλονίκη με κάποια γνωστή ξένη μπάντα θα έλεγα ότι φέρνουν λίγο σε Staind, Chevelle, Shinedown, Foo Fighters κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι το ντεμπούτο album των Kilsson με τίτλο "In Limbo" με άφησε με το στόμα ανοιχτό όσον αφορά τα κομμάτια που συναντάς εκεί μέσα, αλλά και με τον επαγγελματισμό στη σύνθεση των τραγουδιών και στο γράψιμο των στίχων. Μπράβο ρε Καρντάσια!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "In Limbo":

Belong
Shut Up
G-Loc
In Limbo
Addiction
Sane
Ditch
Left Behind
My Kind
Sheroin
Disown
No One Man
Super Star




Steve Xanthis