MACHINÆ - Clockwork (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

MACHINÆ - Clockwork (Review)


Οι MACHINÆ κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο "Clockwork".

Το συγκρότημα από τη Φινλανδία κυκλοφορεί το ντεμπούτο του δίσκο μέσω της Concorde Music Company στις 20 Νοεμβρίου στη Φινλανδία και στις 4 Δεκεμβρίου στον υπόλοιπο κόσμο και η δουλειά που έχει γίνει από τις δύο πλευρές είναι εξαιρετική.

Το πενταμελές συγκρότημα MACHINÆ μας παρουσιάζει 11 κομμάτια, πολύ όμορφα δουλεμένα, τα οποία κρατάνε τον ακροατή καθηλωμένο στη μουσική που βγαίνουν από το νέο album "Clockwork". Όταν πατήσετε το play θα συναντήσετε κομμάτια όπως το "Destroy And Rebuild", το "This Will Be The Day", το "Casualties", το "Frozen Ground" που μας δείχνουν για αρχή τα πολύ όμορφα στοιχεία που μας βάζουν στο νόημα του concept του δίσκου, για να συνεχίσουν να ακούγονται τραγούδια όπως το "Falling One By One", το "Forever", το "Almost Human Doll" και το "Don't Get Used To This" για να δέσουν με τα υπόλοιπα και να βγάλουν προς τα έξω αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Το <<σβήσιμο>> του δίσκου γίνεται με το τραγούδι "Blank Canvas", το οποίο μας αφήνει μία όμορφη αγριάδα στα αυτιά.

Όλο αυτό το πολύ καλό album που κυκλοφορούν οι MACHINÆ, είναι μια δημιουργία που οφείλεται στον καθαρό metal και μελωδικό ήχο, στα φωνητικά του Pipponen, τα οποία έχουν μία ιδιαίτερη χροιά και στα καλοδουλεμένα riffs των κιθάρων που έχουν γράψει για αυτό το δίσκο. Αυτό που αξίζει όμως να σημειωθεί για το ντεμπούτο album των MACHINÆ, είναι το ρίσκο που έχουν αποφασίσει να πάρουν, με την προσθήκη των pop πλήκτρων σε κάποια κομμάτια τους. Η αλήθεια είναι ότι έχουν δέσει πολύ καλά και αξίζει να τους πούμε ένα μπράβο για το ρίσκο που πήραν και για το πόσο καλά το χειρίστηκαν!

Ο νέος δίσκος των MACHINÆ με τίτλο "Clockwork" είναι μία πολύ καλή δουλειά, η οποία θα τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω της! Συστήνεται αυστηρά σε οπαδούς των Stone Sour!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "This Will Be The Day", το "Frozen Ground, το "Almost Human Doll", το "Don't Get Used To This" και το "Blank Canvas".

Το tracklist του "Clockwork":

Destroy And Rebuild
Never Coming Back
This Will Be The Day
Casualties
Frozen Ground
Into Light
Falling One By One
Forever
Almost Human Doll
Don't Get Used To This
Blank Canvas




Steve Xanthis