Owler - Waves (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Owler - Waves (Review)


Οι Owler από το Όουλου της Φινλανδίας κυκλοφορούν το πρώτο τους EP με τίτλο "Waves".

Αν ψάχνετε ένα EP με metal ήχους, να σας ξεσηκώσει και να αφεθείτε στην μελωδία του, τότε πρέπει να ακούσετε το νέο EP των Owler, με τίτλο "Waves".
Αποτελείται από 4 τραγούδια (30 λεπτά σχεδόν), στα οποία θα απολαύσετε μελωδίες και ήρεμους ήχους,  χωρίς όμως να χάνουν το rock χαρακτήρα τους, ενώ επίσης συναντάμε και πολύ ξεσηκωτικά τραγούδια. Θα σας κάνουν να αφεθείτε στην ιστορία που αφηγούνται, να τραγουδήσετε, να κάνετε Head banging, όλα στο ίδιο EP.

Το EP ξεκινάει με το τραγούδι "Throes", με ήρεμες μελωδίες, που σε ταξιδεύουν ίσως στη βόρεια Φινλανδία από όπου προέρχεται η μπάντα. Οι Juha Simola (vocals, guitars) και Ari Kokko ( vocals, guitars) μας δείχνουν σε αυτό το τραγούδι τι μπορούν να κάνουν με την φωνή τους και εναλλάσσουν μέσα σε ένα τραγούδι ήρεμες νότες με metal βαριές νότες.

Ένα από τα πιο death metal τραγούδια τους είναι το "Reckoning" που μπορεί να σε κάνει να αφεθείς και να κάνεις ακόμα και head banging. Είναι γρήγορο, δυνατό, με βαρείς ήχους ένα από τα καλύτερα τραγούδια τους.

Οι Owler μέσα από 4 μόλις τραγούδια καλύπτουν μεγάλο φάσμα εναλλαγής της μουσικής τους καθώς θα ακούσουμε και ήρεμα μελωδικά τραγούδια αλλά και τραγούδια με heavy metal έως death metal ήχους. Αν είστε λάτρεις όλων αυτών σίγουρα το EP "Waves" θα είναι μια απόλαυση και ένα ταξίδι συγχρόνως στην παγωμένη Φινλανδία μέσα από τις ιστορίες που μας διηγούνται.

Οι Owler σίγουρα μας αποδεικνύουν περίτρανα πόσο καλά ξέρουν από post metal μουσική.

Ύστερα από 4 χρόνια σκληρής δουλείας, οι Owler ανταμείβονται και με το παραπάνω δημιουργώντας αυτό το εκπληκτικό EP που δε πρέπει να λείπει από καμία συλλογή.

Και τα 4 τραγούδια είναι ωραία ,το καθένα με τον τρόπο του.

Το tracklist του "Waves":

Throes
Distance
Sun
Reckoning




Katerina Zgr