Phase Reverse - Phase III: Youniverse (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Phase Reverse - Phase III: Youniverse (Review)


Οι Phase Reverse κυκλοφορούν το νέο τους album!

Οι Έλληνες southern heavy metallers επιστρέφουν με τη νέα τους δουλειά που ακούει στο όνομα "Phase IIΙ: Youniverse". Το όνομα μαρτυράει ότι είναι το τρίτο album για τους Phase Reverse και η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά είναι πιο ώριμοι από τις άλλες φορές.

Στο "Phase IIΙ: Youniverse" περιέχονται 12 τραγούδια τα οποία από την αρχή του CD δείχνουν ότι οι Phase Reverse γύρισαν για να δείξουν μία πιο επαγγελματική πλευρά. Μία πλευρά που δείχνει ότι ο ήχος τους είναι πιο σταθερός, πιο επαγγελματικός και αρκετά πιο βαρύς από τους δύο προηγούμενους. Το πρώτο κομμάτι που ακούμε στο νέο album των Phase Reverse είναι το "Downfall", το οποίο μας βάζει σιγά σιγά στην ατμόσφαιρα του δίσκου για να ακολουθήσουν τραγούδια όπως το "Milgram", το ομότιτλο "Youniverse", το "Moiroloi", εκπληκτικό "Whistle Pig" το οποίο έχει γίνει και video clip, το "WTF" και τα "Time Reverses Time και "Synesthesia" για να κλείσει υπέροχα αυτός ο δίσκος.

Οι Phase Reverse δείχνουν ότι ξέρουν τι να κάνουν όσον αφορά το μουσικό κομμάτι και έχουν ρίξει πολύ δουλειά, για να βγει αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα προς τα έξω. Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη δυνατή και καθαρή παραγωγή!

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στο "Phase IIΙ: Youniverse", θυμίζουν σε μικρό βαθμό Monster Magnet και AC/DC. Όμως, οι Phase Reverse έχουν καταφέρει να προβάλουν αρκετά δικά τους στοιχεία, τα οποία είναι μοναδικά και διαφορετικά από αυτά που συναντήσαμε στους δίσκους "Phase Reverse" και "Phase II: And Man Created God".

Πολύ ωραίος δίσκος, με πολύ ωραία κομμάτια, μέσα από πολύ καλή επαγγελματική δουλειά...Μπράβο Phase Reverse!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Downfall", το "Milgram", το "Youniverse", το "Moiroloi", το "Whistle Pig", το "WTF", το "Time Reverses Time και το "Synesthesia".

Το tracklist του "Phase III: Youniverse":

Downfall
Theory of Strain
Milgram
Youniverse
Moiroloi
Acheron’s Deep
Thrill of it All
Whistle Pig
Keep my Motor Running
WTF
Time Reverses Time
Synesthesia




Steve Xanthis