ΙΛΙΟΝ Plus: Ένας Νέος Συναυλιακός Χώρος Στο Κέντρο Της Αθήνας - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΙΛΙΟΝ Plus: Ένας Νέος Συναυλιακός Χώρος Στο Κέντρο Της Αθήνας


ΙΛΙΟΝ plus Music + theatre (Πατησίων και Κοδριγκτόνως 17) Τηλ. Κρατήσεων: 210 8810602, 6973689899 | Τηλ. Επικοινωνίας: 6948823162

Ένας νέος συναυλιακός χώρος στο κέντρο της Αθήνας!

Όλα ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν, με έναν από τους πιο ιστορικούς και ζεστούς κινηματογράφους του κέντρου της Αθήνας: το ΙΛΙΟΝ.

Τοποθετημένο στην Πατησίων (με Τροίας), μία ανάσα από την Βικτώρια, την ΑΣΟΕΕ και το Πολυτεχνείο, το ΙΛΙΟΝ αποτέλεσε για χρόνια μία από τις πιο γνωστές και ζεστές σινεφίλ γωνιές του κέντρου της πρωτεύουσας. Μάλιστα παρά, το μικρό διάλλειμα παύσης της λειτουργίας του, από το 2012 ο κινηματογράφος επανήλθε ακόμη πιο δυναμικά σταθεροποιώντας και αναπτύσσοντας την ταυτότητά του.

Το τελευταίο διάστημα η παρέα του ΙΛΙΟΝ ξεκίνησε μια προσπάθεια περαιτέρω «ανάμειξης» της μουσικής με το σινεμά, φιλοξενώντας μουσικές βραδιές ποικίλης ηχητικής ύλης που πλαισίωναν και αλληλοδιαπλέκονταν με το πρόγραμμα προβολών του ιστορικού κινηματογράφου.

Κάπως έτσι …το καλό δεν άργησε να γίνει. Και ένας καινούριος χώρος προστέθηκε στην παρέα.

Το ΙΛΙΟΝ plus είναι γεγονός. Μόλις ένα δρόμο πιο πέρα, στην Κοδριγκτόνως με Πατησίων δημιουργήθηκε με κόπο και μεράκι ένας νέος ολοκληρωμένος και αυθεντικά συναυλιακός χώρος, έτοιμος να υποδεχτεί τις προσδοκίες του μονίμως ανήσυχου καλλιτεχνικού δυναμικού και του κοινού της Αθήνας.

Με σύνθημα και πεποίθηση ότι «η μουσική είναι μία», το ΙΛΙΟΝ plus επιδιώκει να φιλοξενήσει μία μεγάλη γκάμα μουσικών αφετηριών από τη τζαζ μέχρι το χιπ - χοπ και από ολόκληρο το φάσμα του ροκ μέχρι την ελληνική, λαϊκή, ρεμπέτικη και έντεχνη σκηνή. Φιλοδοξεί όμως να αποτελέσει στέκι και για άλλα δρώμενα όπως αυτά της διαρκώς αναπτυσσόμενης σκηνής του stand up comedy, θεατρικές παραστάσεις και άλλα καλλιτεχνικά πρότζεκτ.

Με συναίσθηση της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η κοινωνική πλειοψηφία, το ΙΛΙΟΝ plus θα επιχειρήσει να προσφέρει ποιοτικές βραδιές που δεν θα είναι απαγορευτικές για

την πλειοψηφία του κόσμου στον οποίο απευθύνονται, διατηρώντας παράλληλα αμείωτο το σεβασμό στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και τις ανάγκες των συντελεστών του.

Με τέτοιες φιλοδοξίες και αντίστοιχο ενθουσιασμό το ΙΛΙΟΝ plus ανοίγει τις πόρτες του με ένα εορταστικό διήμερο υποδεχόμενο το συναυλιακό χειμώνα και φιλοξενώντας τους άκρως ταιριαστούς για την περίσταση Χειμερινούς Κολυμβητές, στις 6 και 7 Νοέμβρη, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να ανακοινώσει το συνολικό πλούσιο πρόγραμμά του για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και καλό συναυλιακό και ευρύτερα καλλιτεχνικό χειμώνα.




Δελτίο Τύπου