Αποκλειστική Συνέντευξη Των Sasquatch Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Sasquatch Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Los Angeles, Sasquatch, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 1997 και αποτελείται από τον Keith Gibbs (guitar, vocals), τον Rick Ferrante (drums) και τον Jason Casanova (bass).

RNRT: Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε τους Sasquatch και πώς αποφασίσατε να επιλέξετε αυτό το όνομα;

Sasquatch (Keith): Οι Sasquatch ιδρύθηκαν στη Φιλαδέλφεια το 1997 από την απογοήτευση που υπήρχε στην τοπική σκηνή στη Φιλαδέλφεια. Ο Scott Phillips, ο αρχικός drummer των Sasquatch drummer, βρήκε το όνομα. Του άρεσαν τα προϊστορικά και μυθολογικά πλάσματα. Αρχικά ονομαζόταν Mammoth, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι οι Van Halen συνήθιζαν να αποκαλούνται με αυτό το όνομα.


RNRT: Τι σημαίνει αυτή η μπάντα για εσάς;

Sasquatch (Keith): Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου εδώ, αλλά σημαίνει τα πάντα για μένα. Λατρεύω τα παιδιά που παίζουμε με και νιώθω σαν να είμαστε πραγματικά μια οικογένεια. Η μουσική έχει εξελιχθεί με την προσθήκη του Cas και είμαι ενθουσιασμένος για την κατεύθυνση που έχουμε πάρει. Rick; Cas;

Sasquatch (Rick): Να φέρω πίσω ό,τι χάθηκε...

Sasquatch (Cas): Χρέος.


RNRT: Πείτε μας λίγα πράγματα για το είδος της μουσικής των Sasquatch.

Sasquatch (Keith): Δεν είμαι σίγουρος τι είδους είμαστε. Rick?

Sasquatch (Rick): Με μια αίσθηση του μοντέρνου, είναι μουσική που επηρεάζεται γύρω από το χρόνο, τέλη του '60 / αρχές του '70, όταν το βαρύ blues rock / metal ήταν στα πρώτα του βήματα και σε πιο ακατέργαστη και έντιμη του.

Sasquatch (Cas): Ομαδοποιούμε το stoner και fuzz rock club. Είμαι cool με αυτό...Όμως είναι καλύτερα να μας περιγράψει ο κόσμος ο κόσμος. Θα ήταν εξαιρετικό αν κάποια μέρα καταλήξουμε σε μία κατάσταση όπως οι Soundgarden ή οι The Cult ή οι Melvins, όπου δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εξηγήσουμε το είδος μας. Θα είναι απλώς "Ω ναι, ακούγονται σαν Sasquatch." Τότε θα είχαμε κάτι.


RNRT: Η μουσική της μπάντας έχει παρουσιαστεί σε μια ποικιλία από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένης της επανέκδοσης Clerks, της επιτυχίας Sons Of Anarchy του FX Sons of Anarchy, το A&E's Dog The Bounty Hunter, το Jersey Girl, το Supernatural του CW, το Viva La Bam του MTV, το Bam's Unholy Union και το Rob and Big. Επίσης η μουσική σας έχει ακουστεί σε μια σειρά video game, συμπεριλαμβανομένων των NHL 2005, American Chopper και Monster Garage. Πώς αισθάνεστε γι 'αυτό το επίτευγμα;

Sasquatch (Keith): Για μένα προσωπικά ήταν υπέροχο να είναι σε βιντεοπαιχνίδια, επειδή εκείνη την εποχή έπαιζα πολλά από αυτά. Αλλά ναι, όταν ξεκίνησαν όλα συμβαίνουν ήταν αρκετά συναρπαστικό.

Sasquatch (Rick): Είναι πάντα εξαιρετικό όταν το σκέφτεσαι, και σεβαστό αρκετά, να μας ζητηθεί να κάνουμε αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι γράφουμε καλά τραγούδια και υποθέτω ότι αυτό είναι που τραβάει την προσοχή.

Sasquatch (Cas): Εξαιρετικά σημαντικό να επιλεχθούμε και να παίξουμε ως μουσική υπόκρουση για αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα video games. Πολλά ευχαριστώ σε αυτούς τους Επόπτες Μουσικής πίσω από τις σκηνές που μας έδωσαν μία ευκαιρία. Το SoS είναι ένα από τα αγαπημένα μου.


RNRT: Το νεότερο album "IV" κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2013. Έχετε τα σχέδια για ένα νέο album;

Sasquatch (Keith): Δουλεύουμε σε αυτό, έχουμε πολύ υλικό απλά πρέπει να το κανονίσουμε . Είμαστε περιβόητοι για τον χρόνο, μεταξύ των CDs.

Sasquatch (Rick): Ναι. Μπορείτε να μαντέψετε το όνομα του επόμενου;

Sasquatch (Cas): Όπως αναφέρθηκε ο Keith, είμαστε πιο αργά από τις μελάσες, όταν πρόκειται για την εγγραφή, αλλά έρχεται. 2016 ή αργότερα.


RNRT: Τι να περιμένουμε από το νέο σας project;

Sasquatch (Keith): Περισσότερα τα ίδια στοιχεία, λίγο πιο trippy, bluesy, βαρύ, προσπαθώντας να επεκταθούμε λίγο.

Sasquatch (Rick): Θα μπορούσε να είναι πιο dark και πιο βαριά. Θα ήθελα να ακούσω τον Keith στο να κάνουμε μια άλλη ακουστική μελωδία. Δεν είναι πολλές μπάντες στο "είδος" μας που έχουν έναν τραγουδιστή που μπορεί να τα πάει καλά. Είμαστε πολύ τυχεροί.

Sasquatch (Cas): Περισσότερο χρέος.


RNRT: Πιστεύετε ότι Sasquatch έχουν καταφέρει να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα ή μήπως έχουν να δώσουν περισσότερα στο χώρο της μουσικής;

Sasquatch (Keith): Έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε. Θα συνεχίσω για όσο διάστημα τα παιδιά θέλουν να το κάνουν. Γράφω νέα πράγματα και να παρακολουθώ την εξέλιξη της μπάντας.

Sasquatch (Rick):  Ω υπάρχει πάντα περισσότερο.

Sasquatch (Cas): Θα συμφωνήσω με τους άλλους κυρίους. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι πιστεύω ότι θα ήταν επιπλέον τεράστιο, αν κάποια μέρα θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματική καριέρα. Αλλά είμαστε όλοι παλιόσκατα τώρα και είναι λίγο πιο δύσκολο για να κάνουμε τέτοιου είδους πράγματα σε αυτές τις ημέρες και ηλικίες. Έχουμε όμως ακόμα λίγο υλικό. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε πράγματα. Οι πιθανότητες είναι ότι θα εξακολουθούμε να έχουμε πάντα τις καθημερινές εργασίες μας και θα συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό, διότι μας βοηθά να κρατήσουμε τη λογική μας. Καθένας που παίρνει μια κιθάρα ή κάθεται πίσω από ένα κιτ ξέρει ότι μπορεί να είναι ακριβώς όπως μια συνήθεια των ναρκωτικών. Δεν μπορείς να σταματήσεις (ακόμα και όταν πρέπει).


RNRT: Πώς περνούν τα μέλη των Sasquatch τον ελεύθερό χρόνο τους;

Sasquatch (Keith): Γκολφ, tiki μπαρ, παράλογη γυναίκα, scrapbooking.

Sasquatch (Rick): Μαγειρική (έχουμε 3 Ιταλούς στη μπάντα), γκολφ, πίνοντας φανταχτερά τροπικά ποτά με ρούμι, βλέποντας το αμερικανικό ποδόσφαιρο και χόκεϊ, πηγαίνοντας σε άλλα rock shows.

Sasquatch (Cas): Απολαμβάνοντας μια κοινή αγάπη του tiki μπαρ. Θα ήθελα επίσης να περνάμε ένα συγκεκριμένο χρόνο εθελοντισμού σε μια περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική εκστρατεία εδώ στην Καλιφόρνια και ασχολούμαστε με τα αυτοφυή φυτά και την κηπουρική. Όταν το χιόνι έρχεται, προσπαθώ επίσης να δουλέψω στις δεξιότητες του snowboarding. Το κάνω λίγο και ακόμα είμαι χάλια σε αυτό.



Sasquatch: Ευχαριστούμε Rock N' Roll Town για το χρόνο ομιλίας. Ας ελπίσουμε ότι τα Ευρωπαϊκά ταξίδια μας μέσα στο 2016 να μας φέρουν στην Ελλάδα.



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Sasquatch για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Τους Sasquatch μπορείτε να τους βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους: