Spirit Of Rebellion - The Enslavement Process (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Spirit Of Rebellion - The Enslavement Process (Review)


Οι Spirit Of Rebellion κυκλοφόρησαν το νέο τους album!

Το συγκρότημα από το Rimouski είναι εδώ με ένα πολύ καλό και δυνατό μουσικό project! Το album που ακούει στο όνομα "The Enslavement Process" φαίνεται από την αρχή ότι έχει φτιαχτεί από άτομα που αγαπάνε τη μουσική, όχι όμως οποιαδήποτε μουσική, αλλά το Death Metal! Το "The Enslavement Process" περιέχει 9 κομμάτια <<βουτηγμένα>> στο Death Metal, τα οποία πρόκειται να αγαπήσεις αν αγαπάς αυτό το είδος μουσικής!

Με το που θα πατήσεις το play θα δεθείς με τους σκληρούς ήχους της κιθάρας, οι οποίοι συνδυάζονται υπέροχα με τα βαριά φωνητικά του Sylvain Morency τα οποία βγάζουν μία υπέροχη χροιά προς τα έξω. Επίσης συναντάμε τις βαθιές νότες του μπάσο από τον JF Côté, οι οποίες πατάνε πολύ καλά πάνω στα drums που συναντάμε στους Spirit Of Rebellion. Και εδώ είναι η έκπληξη που μας επιφυλάσσει το συγκρότημα από το Rimouski. Οι Spirit Of Rebellion στη θέση του drummer για αυτό το δίσκο έχουν τον drummer των Gorelust. Τη δουλειά του την ξέρει καλά και αυτό είναι αντιληπτό στον ακροατή από την πρώτη στιγμή. Η προσθήκη αυτή σίγουρα σημαίνει ένα μεγάλο βήμα για τη μπάντα και ανεβάζει το νέο αυτό album ένα βήμα παραπάνω!

Αν και έχουν όμως drummer από άλλη μπάντα, ο οποίος έχει φέρει τα δικά του στοιχεία, οι Spirit Of Rebellion δεν αρκούνται εκεί. Οι Spirit Of Rebellion μέσα από αυτό το abum μας παρουσιάζουν τα στοιχεία τους και τη δική τους ταυτότητα, η οποία είναι αυτή που της ταιριάζει απόλυτα...Το Death Metal! Αν έπρεπε όμως να τους παρομοιάσω με κάποιες άλλες μπάντες θα έλεγα ότι θυμίζουν κάτι από Gorelust και Cannibal Corpse.

Το "The Enslavement Process" των Spirit Of Rebellion είναι ένα album ιδανικό για τους οπαδούς της Death Metal...Ακούστε το!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "The Apology Of Nothingness", το "Serenity Of Denial", το "Kingdom Of Cowards" και το "Terreur Calculée".

Το tracklist του "The Enslavement Process":

Path To Perdition
The Apology Of Nothingness
Serenity Of Denial
Infliction Of Pain
Kingdom Of Cowards
Glorified Antithesis
We Feed
Terreur Calculée
Bringer Of End




Steve Xanthis