Sun, Rain In Life - 96/4 (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Sun, Rain In Life - 96/4 (Review)


Οι Sun, Rain In Life κυκλοφόρησαν το νέο τους album!

Είναι το ντεμπούτο album για την alternative/grunge rock μπάντα από την Ελλάδα, το οποία αποτελεί μία παραγωγή από τον Fotis Benardo (SixforNine, ex-Septicflesh) και των Sun, Rain In Life στα Devasoundz Studios (Rotting Christ, Septic Flesh, Inner Wish etc) στην Αθήνα. Η μίξη έγινε από τον Steve Evetts (All Out War, Amen, Architects, The Dillinger Escape Plan, Every Time I Die, Hatebreed, Misfits, Prong, Sepultura, Sick of it All, Skinlab, Suicide Silence, Symphony-X etc) ενώ το master από τον Alan Douches (Motorhead, Torche, Cancer Bats, Mono, Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder, High on Fire, Converge, Mastodon, Kvelertak, Baroness κ.α.) στο West West Side Music της Νέας Υόρκης. Φυσικά, με τόσους καλούς συντελεστές το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο πέραν του εξαιρετικού και όπως ήταν λογικό μας επιβεβαίωσαν.

Ο δίσκος με τίτλο "96/4" περιέχει 11 κομμάτια, τα οποία είναι καλοδουλέμενα, με πάθος και περνάνε στον ακροατή τον χαρακτήρα της μπάντας. Η μελωδική ατμόσφαιρα, οι δυνατοί ήχοι, οι βαριές κιθάρες και οι καλογραμμένοι και εύστοχοι στίχοι είναι κάποια από τα στοιχεία που πρόκειται να ξεχωρίζει κανείς όταν πάρει στα χέρια του αυτό το δίσκο. Τα παιδιά δείχνουν να ξέρουν που πατάνε και τι ζητάνε να δείξουν στον ακροατή από αυτό το ντεμπούτο album και το έχουν καταφέρει και με το παραπάνω.

Οι Sun, Rain In Life έχουν καταφέρει με το "96/4/ να πιάσουν την ατμόσφαιρα και τις μελωδίες που συναντήσαμε στα τραγούδια του 90', τις οποίες τις έχουν συνδυάσει με ένα μοναδικό τρόπο με την εποχή του σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό το σημαντικό βήμα που κατάφεραν από το ντεμπούτο κιόλας album.

Σε μερικά σημεία η αλήθεια είναι ότι μας θυμίζουν κάτι από Alice In Chains, κάτι από Nirvana και κάτι από Smashing Pumpkins και η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό αποτελεί ένα περίεργο αλλά όμορφο συνδυασμό που σε εκπλήσσει ευχάριστα. Ακόμα ένα μπράβο πρέπει να σημειωθεί εδώ!

Γενικά, οι Sun, Rain In Life έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μοναδικό album που πρόκειται να τραβήξει πολλά βλέμματα! Μπράβο παιδιά!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "96/4":

Gloriae
Searching the Liar
Stool
80's
Walk With Me
Letter
Advise Me
Mirror
Labyrinth
In Hell
Fail




Steve Xanthis