Ascendor - Drive My Demons Away (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ascendor - Drive My Demons Away (Review)


Οι Ascendor κυκλοφορούν το νέο τους album!

Αν σας έλειψαν οι thrashers Ascendor, σας έχουμε καλά νέα! Το πενταμελές συγκρότημα από τη Μάλτα επιστρέφει με το νέο του album που ακούει στο όνομα "Drive My Demons Away". Το "Drive My Demons Away" είναι ένα album που ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Nordavind Records την άνοιξη του 2016.

Στο νέο δίσκο των Ascendor περιέχονται 8 κομμάτια που συνολικά μας προσφέρουν 50 λεπτά thrash μουσικής. Η μπάντα έχει επιστρέψει με ένα project, το οποίο πρόκειται να δώσει στην μπάντα πιο σταθερό και ώριμο ήχο. Δείχνοντας να έχουν δουλέψει πολύ, οι Ascentor με πολύ επαγγελματικό τρόπο έχουν δημιουργήσει κομμάτια τα οποία είναι αρκετά ευχάριστα στον ακροατή και δίνουν στο CD έναν πολύ όμορφο ρυθμό.

Με τα τραγούδια που συναντάμε στο album "Drive My Demons Away", το headbanging είναι αυστηρά κατάλληλο όπως και η αγορά του καθώς είναι μία ευχάριστη έκπληξη! Η αλήθεια είναι, ότι όταν το ακούς σου θυμίζει κάτι από τα πρώτα χρόνια των Metallica, και αν συνεχιστεί η καλή δουλειά μπορούν να φτάσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο! Φυσικά, τα δικά τους μουσικά χαρακτηριστικά δεν λείπουν από το δίσκο όσο και να θυμίζουν Metallica ή να έχουν επιρροές από Pantera, Slayer και Megadeth.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά από τη Μάλτα, διότι ο νέος τους δίσκος είναι απλά ένα αριστούργημα!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Drive My Demons Away":

Fear of God
At The Gates
Drive My Demons Away
Where Angels Lay to Die
With Broken Wings
War Inside My Head
In The Hangman's Shadow
Turn Water To Blood




Steve Xanthis