Bone Gnawer - Canale Di Carneficina (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Bone Gnawer - Canale Di Carneficina (Review)


Οι Bone Gnawer κυκλοφόρησαν το νέο τους δίσκο.

Το "Canale Di Carneficina"  είναι ένα mini CD που περιλαμβάνει 4 κομμάτια. Τα κομμάτια αυτά είναι και παλιές κυκλοφορίες του συγκροτήματος, αλλά και καινούρια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο τελευταίο album των Bone Gnawer. Επίσης, να σημειωθεί ότι είναι η τελευταία δουλειά της μπάντας με τον Rogga Johansson πριν αποφασίσει να φύγει από την μπάντα.

Το mini αυτό project που αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν οι Bone Gnawer κινείται στο γνωστό είδος που έχει επιλέξει το συγκρότημα...Το Death Metal! Σε αυτό το είδος οι Bone Gnawer μας έχουν δείξει ότι τα καταφέρνουν αρκετά καλά και αυτό το CD έρχεται να μας το επιβεβαιώσει με τα παλιά γνωστά κομμάτια, αλλά και με τα νέα τραγούδια που κάνουν την εμφάνισή τους. Εκτός όμως από τα νέα τραγούδια, την εμφάνισή τους κάνουν και τα φωνητικά του Kam Lee στα growl. Η συνεργασία αυτή έχει πετύχει πάρα πολύ και είναι μία συνεργασία που θα τραβήξει τα βλέμματα. Θα μπορούσε μάλιστα να θεωρηθεί ένα από τα σημεία "κλειδιά" του δίσκου "Canale Di Carneficina".

Γενικά, το "Canale Di Carneficina" ένα πολύ καλά δουλεμένα project που είναι εδώ να κρατήσει ζεστούς τους οπαδούς των Bone Gnawer, αλλά και να ευχαριστήσει τα αυτιά των οπαδών της Death Metal μουσικής!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Canale Di Carneficina":

The Female Butcher
Channel Of Carnage      
Circle Of The Cannibals
It Shall Have Blood (Demo Version)




Steve Xanthis