Νέος Drummer Για Τους COUNTOWN - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Νέος Drummer Για Τους COUNTOWN


Οι Αθηναίοι Nu Metallers COUNTOWN μετά την διάκρισή τους στο Music Band Festival της HELEXPO στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονικης το πρώτο βραβείο στις 9 Σεπτέμβρη και την ανακοίνωση αποχώρησης του Drummer τους Γιάννη Ανδρεουλάκη μετά από λίγες μέρες για προσωπικούς λόγους είναι στην ευχάριστη Θέση να ανακοινώσουν το νέο μέλος τους πίσω από τα τύμπανα , τον Χρήστο Γκρέκα (ex-Ghost Season) .

Επίσης θα τους δούμε ζωντανά στο Rockorama Fest στο Death Disco στις 09/01/16 και σε ένα οικογενειακό event με τους Amantes Amentes & Rockamora στο Blackbird στις 15/01/16 ,σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέριες για όλες τις ζωντανές εμφανίσεις τους που προγραμματίζονται και σε άλλα μέρη της Ελλάδας στην προσωπική τους ιστοσελίδα και στα profile τους στο διαδύκτιο (facebook, twitter,reverb nation).

Με την ανακοίνωση του νέου μέλους κυκλοφόρησαν στο διαδύκτιο μια νέα φωτογράφηση την οποία επιμελήθηκε η Λίνα Κόσκα(https://www.facebook.com/health.warning?fref=ts ) και την επεξεργασία της ο Σπύρος Σταυράγγελος .

Μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη νέα φωτογράφιση κάνοντα click στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1027122847353716.1073741851.195298737202802&type=3

Άλλα χρήσιμα links :

 * Web: http://countownofficial.com/
* YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfU5I_tcKaSsWKC2m6z-B0A
* Facebook: https://www.facebook.com/countownofficial/
* Twitter: https://twitter.com/countownathens
* Instagram: https://www.instagram.com/countown_band/
* Reverb Nation: https://www.reverbnation.com/countown
* iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/mousike-porneia/id1011498805?l=el
* Band Camp: http://countown.bandcamp.com/releases




Δελτίο Τύπου