Grave Forsaken - The Fight Goes On (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Grave Forsaken - The Fight Goes On (Review)


Οι Grave Forsaken κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "The Fight Goes One".

Οι Grave Forsaken είναι ένα Χριστιανικό thrash metal συγκρότημα από τη Δυτική Αυστραλία, κάνοντας μεγάλα βήματα στην underground μουσική σκηνή. Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη 5 album ("Beside The River of Blood" το 2006, "Destined For Ascension" το 2008, "This Day Forth" το 2009,
"Fight To The Death" το 2010 και "Reap What You Sow" το 2012) επιστρέφουν την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου με τη νέα τους δουλειά από τη Soundmass.

Το "The Fight Goes One" περιέχει 8 κομμάτια, τα οποία λίγο πολύ κινούνται στα γνωστά λημέρια των Grave Forsaken με τους ήχους του να είναι οικείοι στα αυτιά αυτών που τους έχουν ξανά ακούσει. Το Χριστιανικό thrash metal κυριαρχεί με τον Vaughan Gregory να τα σπάει με τη φωνή του. Όμως, όσο οικείος και να είναι ο ήχος τους, στο νέο album "The Fight Goes On" έρχεται να προστεθεί ο special guest Luke Gallagher, ο οποίος δίνει τη δική του πινελιά στις κιθάρες. Είναι μία σημαντική προσθήκη για τους Grave Forsaken, η οποία δίνει μία άλλη πνοή στο δίσκο και γενικά σε όλη τη δουλειά που θέλουν να προβάλλουν προς τα έξω τα παιδιά από την Αυστραλία.

Γενικά, οι Grave Forsaken με το νέο τους project μας δείχνουν ότι βρίσκονται επάξια στις υψηλές θέσεις της underground μουσικής σκηνής και ότι μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό. Δείχνουν επαγγελματισμό από την πρώτη κιόλας στιγμή, πράγμα το οποίο είναι πολύ θετικό για μία μπάντα. Δείχνουν ότι κατέχουν το όλο concept της μπάντας και ότι τα βήματα που κάνουν δίσκο με δίσκο είναι ώριμα, σωστά και όχι μετέωρα.

Ο νέος δίσκος των Grave Forsaken είναι μία αξιόλογη δουλειά που αξίζει να της δώσετε ένα άκουσμα!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "The Fight Goes On", το "There Is No Peace", το "Four Creatures", το "Duluth Airbase Intruder"και το "God Is With Us (Ps 46)".

Το tracklist του "The Fight Goes On":

The Fight Goes On
There Is No Peace
Politics Of Popularity
Four Creatures
Duluth Airbase Intruder
Strike The Oppressor
God Is With Us (Ps 46)
Glimpse Of Armageddon




Steve Xanthis