Holocaust - Predator (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Holocaust - Predator (Review)


Οι Holocaust κυκλοφόρησαν το νέο τους δίσκος με τίτλο "Predator".

Το album με τίτλο "Predator" είναι το 8ο για το συγκρότημα από τη Σκωτία και είναι κοντά μας 12 χρόνια μετά από την τελευταία κυκλοφορία των Holocaust. Η νέα αυτή δουλειά κυκλοφορεί από την Sleaszy Rider Records από την πρώτη κιόλας ημέρα του Δεκέμβρη και περιλαμβάνει το line up της μπάντας που είναι μαζί από το 2003 (John Mortimer, Mark McGrath, Scott Wallace).

Οι Holocaust έχουν επιλέξει 9 πολύ ωραία κομμάτια για να στολίσουν αυτό το album. Την αρχή κάνει το ομότιτλο "Predator", το οποίο θα λέγαμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείς να συναντήσεις σε αυτό το CD. Έπειτα έρχονται στα αυτιά του ακροατή, μεταξύ των άλλων, κομμάτια όπως το "Expander", το "Can't Go Wrong With You", το "Lady Babalon", το "Shiva" και το "Shine Out" που σου δείχνουν ότι το συγκρότημα από τη Σκωτία είναι και πάλι εδώ και έχει επιστρέψει δυναμικά!

Ήχοι της metal μουσικής βγαίνουν στην ατμόσφαιρα από την αρχή κιόλας του δίσκου και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο! Γενικά, οι Holocaust μας δείχνουν ότι ξέρουν τι κάνουν, πως να παίξουν τη μουσική τους και πως να τραβήξουν πάλι τα βλέμματα πάνω τους με αυτό το νέο album, καθώς ο χαρακτήρας της μπάντας έχει κυριαρχήσει σε σχεδόν όλο το "Predator"!

Οι Holocaust με το νέο album "Predator" έχουν επιστρέψει για τα καλά και είναι σίγουρα ένας δίσκος που θα απολαύσετε και με το παραπάνω! Κατάλληλο για οπαδούς της καλής metal μουσικής, αλλά και για τους οπαδούς των Metallica, Gamma Ray, Tygers Of Pan Tag, Blitzkrieg, Satan, Saxon, Motörhead και Iron Maiden.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το ""Predator", το "Expander", το "Can't Go Wrong With You", το "Lady Babalon", το "Shiva", το "Shine Out" και το "What I Live For".

Το tracklist του "Predator":

Predator
Expander
Can’t Go Wrong With You
Lady Babalon
Observer One
Shiva
Shine Out
Revival
What I Live For




Steve Xanthis