Πέθανε ο Lemmy Kilmister - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πέθανε ο Lemmy Kilmister


Ο θρύλος της μουσικής Lemmy Kilmister έφυγε από τη ζωή!

Το ιδρυτικό μέλος και frontman των Motörhead απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών από καρκίνο επιθετικής μορφής, ο οποίος διαγνώστηκε μόλις 3 ημέρες πριν. Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε πρώτος ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Eddie Trunk, που ήταν φίλος του Lemmy για πολλά χρόνια. Τον θάνατο του Lemmy επιβεβαίωσε η επίσημη σελίδα της μπάντας στο facebook αναφέροντας τα εξής:

"Δεν  είναι εύκολο να το πεις...Ο καλός μας φίλος Lemmy απεβίωσε σήμερα, μετά από μικρή μάχη με έναν πολύ επιθετικής μορφής καρκίνο. Έμαθε για την ασθένεια του στις 26 Δεκεμβρίου, και καθόταν στο σπίτι, μπροστά από το αγαπημένο του video game από το Rainbow, όπου είχε πάει πρόσφατα με την οικογένεια του. 

Δε μπορούμε καν να  εκφράσουμε τη λύπη και τη στεναχώρια μας, δεν υπάρχουν λόγια.

Θα πούμε περισσότερα στις επόμενες μέρες, αλλά προς το παρόν σας παρακαλούμε... ΠΑΙΞΤΕ Motörhead δυνατά, παίξτε Hawkwind δυνατά, παίξτε τη μουσική του Lemmy ΔΥΝΑΤΑ! 
Πίειτε ένα ποτό ή αρκετά.

Μοιραστείτε ιστορίες.

Γιορτάστε τη ΖΩΗ του αγαπημένου, υπέροχου αυτού ανθρώπου, όπως ο ίδιος θα έκανε! 

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ! 

Ian ‘Lemmy’ Kilmister

1945 -2015

Born to lose, lived to win."

Όλη η κοινότητα της rock και metal μουσικής σκηνής πενθεί για τον χαμό του θρυλικού μουσικού, με πολλούς να εκφράζουν τη λύπη τους και τα συλλυπητήρια στους Motörhead, ανάμεσα τους και ο frontman των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, δηλώνοντας τα εξής μέσω του λογαριασμού του στο twitter:

"Έχασα έναν από τους καλύτερους μου φίλους, τον Lemmy, σήμερα. Θα μου λείψει. Ήταν ένας πολεμιστής και ένας θρύλος. Τα λέμε στην άλλη πλευρά."

R.I.P. Ian Fraser "Lemmy" Kilmister (24 Δεκεμβρίου 1945 - 28 Δεκεμβρίου 2015)




Bill Xanthis