Αποκλειστική Συνέντευξη Των Owler Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Owler Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από τη Φιλανδία, Owler, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town και τον Steve Xanthis. Δημιουργήθηκε το 2014 και αποτελείτε από τον Juha Simola (vocals, guitars), τον Ari Kokko (vocals, guitars), τον Juha Alatalo (drums), τον Jarno Luukkonen (bass) και την Saara Rajasalo (keyboards).

RNRT: Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Owler και πως σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό;

Owler (Jarno Luukkonen):
Είχα πολλές ιδέες και τραγούδια χωρίς να είμαι σε μπάντα με την επιθυμία να παίξω αυτά τα τραγούδια εδώ και 4 χρόνια. Τότε κάλεσα μερικούς φίλους και φτιάξαμε μία μπάντα στα τέλη του 2014. Owler είναι ένας παλιός όρος για κάποιον που είναι πρόβατο ή κάνει λαθρεμπόριο μαλλιού.


RNRT: Ποιο είναι το μουσικό είδος της μπάντας και ποια συγκροτήματα και καλλιτέχνες σας επηρέασαν;

Owler:
Πιστεύουμε ότι το είδος μας είναι κάτι από post / rock / metal. Αλλά όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, δεν έχουμε αυτό το σκεπτικό. Εμείς απλά κάνουμε μουσική.


RNRT: Μετά από 4 χρόνια σκληρής δουλειάς η μπάντα κυκλοφόρησε το EP "Waves" και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Συγχαρητήρια! Πείτε μας λίγα πράγματα για αυτό το project. Τι να περιμένουμε;

Owler:
 Ευχαριστούμε! Είναι αλήθεια ότι μερικά από τα τραγούδια είναι περίπου τεσσάρων ετών. Αλλά στην πραγματικότητα οι Owler σαν μπάντα και με αυτό το line-up, υπήρχαν μόνο για ένα εξάμηνο, όταν ξεκινήσαμε την ηχογράφηση του EP "Waves". Πιστεύουμε ότι είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, για το πως βγήκε. Μπορείτε να βρείτε ποικιλία συναισθημάτων και οπτικών τοπίων ντυμένα σαν μουσική.


RNRT: Έγινε τίποτα ιδιαίτερο/παράξενο/αξιοσημείωτο κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του EP "Waves";

Owler: 
Στην πραγματικότητα, τίποτα πάρα πολύ περίεργο δεν μας έρχεται στο μυαλό που να συνέβη κατά την ηχογράφηση. Λίγο πολύ ξέραμε τι κάναμε και το κάναμε τόσο καλό όσο θα μπορούσαμε. Είχαμε κάποια γέλια, ενώ το ηχογραφούσαμε φυσικά.


RNRT: Ποια είναι τα σχέδια σας για να προωθήσετε το νέο σας EP; Κάποια σκέψη για συναυλίες μέσα και έξω από τη Φιλανδία;

Owler:
Η επόμενη στάση είναι να παίξουμε στα στάδια εδώ στη Φινλανδία και στη δημιουργία νέων τραγουδιών. Στην πραγματικότητα, τα τραγούδια για το επόμενο ΕΡ μας είναι λίγο πολύ έτοιμα. Μερικά live ως opening act θα ήταν τέλεια. Θα δούμε τι θα συμβεί.


RNRT: Η Φιλανδία είναι μία χώρα με μεγάλη rock και metal μουσική σκηνή. Μπορείτε να μας πείτε κάποιες μπάντες που είναι οι αγαπημένες σας ή θαυμάζετε;

Owler (Jarno Luukkonen):
Μπορώ να μιλήσω μόνο εκ μέρους μου, αλλά για παράδειγμα Φινλανδικά συγκροτήματα όπως οι Diablo, Crib45, Harmaja και Sentenced είναι και ήταν τα αγαπημένα μου.



Owler: Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε τόσο ενθουσιώδη προσέγγιση για την προώθηση και την ανάδειξη συγκροτημάτων και της μουσικής γενικότερα. Συνεχίστε την καλή δουλειά!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Owler για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Τους Owler μπορείτε να τους βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Facebook Page: https://www.facebook.com/owlerband/?fref=ts




Steve Xanthis