NeW ErA FeSTiVaL - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

NeW ErA FeSTiVaL


To NeW ErA FeSTiVaL είναι μια νέα πραγματικότητα προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 στον πανέμορφο χώρο του Blackbird Bar στο κέντρο της Αθήνας (Κλεισόβης 5 Πλεισίον Μετρό Ομονοίας )

Υπαίτοιοι της διασκέδασής σας που θα παρουσιάσουν το υλικό τους ζωντανά για εκείνη τη βραδιά ειναι οι εξής :

| COUNTOWN | AMANTES AMENTES | ROCKAMORA //

Τρεία γνωστά σχήματα για το κοινό της Αθήνας και όχι μόνο μιας και οι τρεις μπάντες κυκλοφόρησαν μέσα στο έτος το ντεμπούτο αλμπουμ τους .και μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Εναλλακτικής Ροκ όπως Υπόγεια Ρεύματα , Γιάννη Μηλιόκα κ.α.

Οι COUNTOWN ήρθαν με την «Μουσική Πορνεία» στις αρχές του έτους (self-release) σε όλα τα webstores και σε φυσική μορφή special limited edition με τον ατόφιο Nu Metal Alternative Rock σκληρό ήχο τους και ταράζουν τα νερά της Ελληνικής Underground και όχι μονο σκηνής με τα δημοφηλέστερα singles τους «Κοίτα με, Φτάνει ως Εδώ και Δε σε Χρειάζομαι» , με πολλές ζωντανές εμφανίσεις στο Βιογραφικό τους με ένα πετηχυμένο release party στην Αθήνα και έχοντας κερδίσει τον διαγωνισμό της HELEXPO ,το Music Band Festival στα πλαίσια της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης έρχονται στο Blackbird με αέρα νικητή να το γκρεμίσουν, Θα είσαι μέσα?

Οι Amantes Amentes με το άλμπουμ τους «Διαθέσεις» που κυκλόφόρησε μέσα στο 2015 από την Final Touch σε όλα τα δισκοπολεία και webstores με τα πετυχημένα Singles τους «Μαζί σου» & «Μη Ρωτάς» έχοντας κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση στο φετινό River Party και με την έναρξη της εμφάνισης του Γιάννη Μηλιόκα λίγες μέρες πριν έρχονται με τρελές ορέξεις να μας παρουσιάσουν την δουλειά τους , μοντέρνος ήχος με βάσεις από το παλιό καλό Ελληνικό Ροκ με δόσεις Reggae , Grunge , Pop & Punk δεν θα μείνει κανείς καθήμενος , θα το χάσεις?

Τέλος οι Rockamora έφεραν την «Εποχή των Ραγισμένων Καρδιών» στις δισκοθήκες μας επίσης στα μέσα του 2015 από την Final Touch σε όλα τα δισκοπολεία και webstores με ένα πετυχημένο Release party και με το πετηχυμένο single «Το άπλυτο αμάξι», έρχονται με τον ιδιέταιρο ήχο τους να μας προβληματίσουν να μας ταξιδέψουν και να μας ξεσηκώσουν, μια μπάντα που πήρε το όνομά της από ένα χαρακτήρα του Pulp Fiction που δεν εμφανίζεται ποτέ στην ταινία, ένας βιολιτζής που μπλέκεται με τα ακόρντα της κιθάρας και του synthesizer δημιουργόντας μια ατμόσφερα μοναδική και πρωτόγνωρη για το Ελληνικό κοινό , ακόμα να τους ακούσεις? .

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου , οι Πόρτες ανοίγουν 21:30μ.μ Είσοδος 6 euro με Μπίρα

NeW eRa FeSRTiVal

Στο χώρο του Blackbird οι μπάντες θα έχουν CD’s & T-shirts από τις τελευταίες τους κυκλοφορίες που θα μπορεί να προμηθευτεί το κοινό . Ποιός δεν θα είναι εκεί?

Δες το Facebook Event στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.facebook.com/events/1689668241249595/
Δες το Spot στο YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=KtlBpPZhctc

Χρήσιμα Links :
http://countownofficial.com/
https://www.facebook.com/amantesamentesband/?fref=ts
https://www.facebook.com/rockamoratheband/?fref=ts




Δελτίο Τύπου