SOL - The Storm Bells Chime (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

SOL - The Storm Bells Chime (Review)


Οι SOL κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "The Storm Bells Chime".

Οι SOL είναι ένα συγκρότημα συγκρότημα από τη Δανία, το οποίο φτιάχτηκε στις αρχές του 2000 ενώ το ντεμπούτο τους album "Let There Be A Massacre" κυκλοφόρησε το 2007 από την Ván Records. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει αρκετές δουλειές με το "The Storm Bells Chime" να είναι η νεότερη.

Το νέο project των Δανών περιέχει 6 κομμάτια που έχουν δέσει πολύ όμορφα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να φέρνουν στα αυτιά του ακροατή ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Έχοντας επιλέξει το doom για να <<ντύσουν>> αυτό το CD όσον αφορά το είδος μουσικής, οι SOL μας δείχνουν ότι όσο σκληρό και να φαίνεται για κάποιους, μπορεί να μετατραπεί και να είναι αρεστό και στους fans άλλων ειδών. Πώς το έχουν καταφέρει αυτό; Με το ταλέντο τους!

Το ταλέντο που συναντάμε στα άτομα που απαρτίζουν τους SOL είναι φανερό σε πολλά σημεία και σίγουρα όχι μόνο στον τρόπο που παίζονται τα τραγούδια. Εκτός από το παίξιμο λοιπόν, παρατηρούμε ότι οι SOL στο νέο δίσκο "The Storm Bells Chime" έχουν καταφέρει να ενώσουν όλα τα κομμάτια, να δημιουργήσουν μία ροή στο CD και να φτιάξουν μία ατμόσφαιρα η οποία από τη μία βγάζει μία αγριάδα μέσω των ήχων της doom μουσικής και από την άλλη με τις ακουστικές πινελιές να ηρεμεί τον ακροατή και να τον τραβάει στο να συνεχίσει να ακούει με την ίδια ευχαρίστηση τον υπόλοιπο δίσκο.

Οι SOL μέσα από το νέο τους album "The Storm Bells Chime" μας δείχνουν το άγριο πρόσωπο τους που στοχεύει στο να δημιουργήσει κάτι πολύ καλό μέσα από επαγγελματικό πρόσωπο. Αξίζει να το ακούσετε, καθώς είναι μία από τις καλύτερες δουλειές που μπορείς να βρεις τον νέο χρόνο!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "The Sky Is Empty", "Greet The Dawn (For F) και το ομώνυμο "The Storm Bells Chime".

Το tracklist του "The Storm Bells Chime":

The Sky Is Empty
Ascending To The Embrace Of Clouds
From Every Orifice Of The Abyss
Greet The Dawn (For F)
Black Belly Of The Beast
The Storm Bells Chime




Steve Xanthis