The Erkonauts - I Did Something Bad (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

The Erkonauts - I Did Something Bad (Review)


Οι The Erkonauts κυκλοφορούν το νέο τους album!

Το Punk Prog Rock/Metal συγκρότημα είναι εδώ με το νέο δίσκο αλλά και με τα νέα μέλη που παλιότερα ήταν στους Sybreed! Το νέο αυτό project είναι μία παραγωγή του Drop (Samael, ex-Sybreed) και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο στις 12 Φεβρουαρίου.

Το "I Did Something Bad" περιέχει κομμάτια στα οποία συναντάμε πολλά ενδιαφέροντα μουσικά στοιχεία που σου τραβάνε την προσοχή και κάνουν τον δίσκο ένα αριστούργημα. Κάποια από αυτά που ξεχωρίζουν όταν πατήσεις το play, είναι το εκπληκτικό με όμορφο ρυθμό μπάσο, οι καλοδουλεμένες κιθάρες με τα υπέροχα solos, τα riffs με τις progressive πινελιές και το πολύ πάθος, τα δυνατά drums και γενικά πάνω κάτω τα πάντα που περιέχει ένας τέλειος δίσκος!

Το στοιχείο όμως που κάνει το νέο album των The Erkonauts να αποτελεί μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2016 μέχρι στιγμής, είναι ότι η μπάντα δεν αρκείται στο να δουλέψει μόνο στο μουσικό κομμάτι. Οι The Erkonauts έχουν φροντίσει να γράψουν πολύ καλού και εύστοχους στίχους στα κομμάτια του "I Did Something Bad" που σε παρασέρνουν. Κινούνται στα τμήματα του κυνισμού, του χιούμορ, και παρουσιάζουν ένα συνολικό πιασάρικο αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα στο συγκρότημα.

Σε αυτό το νέο album με τίτλο "I Did Something Bad", σου έρχονται πολλά συγκροτήματα στο μυαλό όπως οι System Of A Down, οι Gojira, οι Offspring και σε σημεία οι Pink Floyd. Ο ακροατής μπορεί να βρει ένα μπέρδεμα στην αρχή, αλλά μετά η ροή του δίσκου τον βοηθάει να επεξεργαστεί όλα αυτά τα ανακατεμένα μουσικά είδη και στοιχεία με τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί η αγάπη στο πρόσωπο των The Erkonauts!

Το νέο album της punk prog rock/metal μπάντα αποτελεί μέχρι στιγμής τον καλύτερο δίσκο του 2016!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "I Did Something Bad:

The Great Ass Poopery
Tony 5
All The Girls Should Die
Nola
Dominium Mundi
Hamster's Ghosthouse
Gog
Your Wife
9 Is Better Than 8
Machine
Culbutos




Steve Xanthis