Ulver - ATGCLVLSSCAP (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ulver - ATGCLVLSSCAP (Review)


Οι Ulver κυκλοφόρησαν το νέο τους album!

Ο νέος δίσκος για το συγκρότημα από το Oslo είναι μία παραγωγή της House Of Mythology και περιέχει πάνω από 80 λεπτά μουσικής, τα οποία είναι παραπάνω από αξιόλογα!

Στο νέο album "ATGCLVLSSCAP" ακούμε 12 κομμάτια, στα οποία υπάρχουν πολλές μουσικές επιλογές που καλύπτουν τα γούστα διάφορων ακροατών. Οι Ulver εκτός από τα νέα τους κομμάτια έχουν φροντίσει να προσθέσουν και κάποιες παλιές τους κυκλοφορίες με αποτέλεσμα το 1/3 του "ATGCLVLSSCAP" να είναι γνώριμο στα αυτιά μας. Αυτή τους η κίνηση όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι αρνητικό από τη στιγμή που τα παιδιά από την Νορβηγία παρουσιάζουν μία αξιόλογη δουλειά στο υπόλοιπο μέρος.

Όσον αφορά το υπόλοιπο μέρος λοιπόν, οι Ulver έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν κάτι εντελώς καινούριο για τους fans τους, το οποίο δεν το περίμενε ούτε ο πιο πιστός οπαδός τους όταν είχε ακούσει ότι θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο με την αρχή του νέου έτους. Οι Νορβηγοί έχουν πάρει αρκετά ρίσκα σε αυτό το project και ευτυχώς δεν το έχουν πληρώσει, καθώς η πρόκληση αυτή στέφθηκε με επιτυχία!

Γενικά, το νέο album των Ulver "ATGCLVLSSCAP" είναι μία πολύ ωραία δουλειά που αφήνει όμορφες μελωδίες στα αυτιά του ακροατή και τον δικαιώνει για την επιλογή του να δώσει μία ευκαιρία σε αυτό το συγκρότημα και αυτό το album. Μπράβο ολοκαίνουριοι Ulver!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "ATGCLVLSSCAP":

England's Hidden
Glammer Hammer
Moody Stix
Cromagnosis
The Spirits That Lend Strength Are Invisible
Om Hanumate Namah
Desert Dawn
D-Day Drone
Gold Beach
Nowhere (Sweet Sixteen)
Ecclesiastes (A Vernal Catnap)
Solaris




Steve Xanthis