Οι Stone Temple Pilots Ψάχνουν Για Τραγουδιστή - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Οι Stone Temple Pilots Ψάχνουν Για Τραγουδιστή


Το γνωστό συγκρότημα ψάχνει για τον νέο του τραγουδιστή!

Οι Stone Temple Pilots ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Chester Bennington και έβγαλαν την εξής ανακοίνωση στην επίσημή τους σελίδα:
«To 2016 είναι μια νέα χρονιά για τους Stone Temple Pilots. Μια χρονιά ελπίδας, οπτιμισμού και το πιο σημαντικό, νέας μουσικής. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για όσα μοιραστήκαμε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια. Και θέλουμε να το συνεχίσουμε, αλλά θα χρειαστούμε λίγη βοήθεια από εσάς.
Όπως γνωρίζετε, πριν τον πρόωρο θάνατο του αδερφού μας, Scott Weiland, δουλεύαμε με τον ασύγκριτο Chester Bennington. Κάτι άλλο που ξέρετε είναι πως είναι πολύ δύσκολο για τον Chester να είναι σε δύο τόσο μεγάλες μπάντες. Συνεπώς, έπρεπε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τους Stone Temple Pilots. Κι εδώ έρχεστε εσείς...
Αναζητούμε νέο τραγουδιστή για το συγκρότημα. Έχουμε ακούσει πάρα πολλούς ταλαντούχους υποψηφίους, αλλά θέλουμε να δώσουμε ευκαιρία σε όσους περισσότερους μπορούμε. Αν θεωρείτε πως έχετε ό,τι χρειάζεται, θα θέλαμε να σας ακούσουμε.»
Φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή των Highly Suspect να παίρνει την θέση του Chester το περασμένο καλοκαίρι αλλά εκείνος αρνήθηκε!




Steve Xanthis