Hexvessel - When We Are Death (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Hexvessel - When We Are Death (Review)


Οι Hexvessel κυκλοφόρησαν το νέο τους album.

Είναι το τρίτο album για το Psychedelic Forest Folk  συγκρότημα και το πρώτο από τότε που υπέγραψε με την Century Media Records. Ο νέος αυτός δίσκος κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουρίου σε μία συνεργασία της Century Media Records με την εταιρία του συγκροτήματος, η οποία ακούει στο όνομα "Secret Trees".

Το νέο αυτό album έχει τίτλο "When We Are Death" και η αλήθεια είναι ότι το έχουν σκοτώσει με την καλή έννοια! Είναι αρκετά καλοί και αυτό φαίνεται μέσα από τα 10 κομμάτια που έχουν επιλέξει για να στολίσουν αυτό το CD. Εκτός όμως από τα 10 κομμάτια θα βρείτε ακόμα ένα bonus τραγούδι με τίτλο "Last Lovers In Hell", το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Με το που πατήσει ο ακροατής το play και όσο κυλάνε σιγά σιγά τα τραγούδια του δίσκου στα αυτιά του, θα παρατηρήσει ότι οι Hexvessel έχουν πολύ ωραία μουσική, συνδέουν πολλά μουσικά είδη και δεν περνάνε με τίποτα απαρατήρητοι. Αντιθέτως, καταφέρνουν να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να μπουν στην προσωπική σου playlist. Σε αυτό συμβάλλει πιο πολύ το πάθος που βγάζουν στα τραγούδια και ο ωραίος ρυθμός, ο οποίος είναι αποτέλεσμα της μίξης όλων αυτών των μουσικών ειδών.

Όσον αφορά τους παλιούς ακροατές των Hexvessel, θα παρατηρήσουν ότι στο album "When We Are Death" έχουν γίνει πιο ώριμοι και πιο επαγγελματίες από τις προηγούμενες δουλειές.

Γενικά, το νέο album των Hexvessel αποτελεί ίσως τον καλύτερο δίσκο του συγκροτήματος μέχρι στιγμής. Απλά ακούστε το!
Το tracklist του "When We Are Death":

Transparent Eyeball
Earth Over Us
Cosmic Truth
When I’m Dead
Mirror Boy
Drugged Up On The Universe
Teeth Of The Mountain
Green Gold 
Mushroom Spirit Doors 
Hunter’s Prayer 
Last Lovers In Hell (Bonus Track)



Steve Xanthis