Οι The Rockin' Dead Κυκλοφόρησαν Το Νέο Τους Video - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Οι The Rockin' Dead Κυκλοφόρησαν Το Νέο Τους Video


Το lyric video του 1ου single των THE ROCKIN' DEAD, με τίτλο "SHE KICKS & ROCKS", το οποίο θα περιέχεται στον επερχόμενο δίσκο "HERE COMES THE DARKNESS" είναι γεγονός!

https://www.youtube.com/watch?v=jI2HRHZzpMc

Πρόκειται για μια αποπλανητική και υποτακτική αγγλόφωνη ροκιά μέσα από την μουσική και τους στίχους της οποίας αναδύεται η αρρωστημένη εμμονή του Ανδρόνικου Δουράντη για την Λενόρ Κορπς. Μια αυτοκαταστροφική σχέση πάθους και μίσους ξεδιπλώνεται, μια ανελέητη μάχη για κυριαρχία και έλεγχο εξελίσσεται… φέρνοντας τον κόσμο μια ανάσα πριν την απόλυτη καταστροφή.
Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες και το σενάριο του LC DLVI - Μιας ξεχωριστής και πρωτότυπης dark Fantasy νουβέλας, προϊόν της σκοτεινής συγγραφικής πένας και φαντασίας του ανερχόμενου συγγραφέα Γιώργου Μπελαούρη ενώ το Lyric video πλαισιώνεται με τις επίσημες εικονογραφήσεις και Artworks που έχουν δημιουργηθεί δια χειρός της μοναδικής Lena Decay.

Οι ROCKIN' DEAD είναι μια Αγγλόφωνη rock / Alternative μπάντα από την Ελλάδα η οποία δημιουργήθηκε το 2013 και αποτελείται από τους Κώστα Στριφτό, Πάνο Μαλαχιά και Άννα Οικονομοπούλου.
Περισσότερες πληροφορίες για τους The Rockin' Dead θα βρείτε στα:

www.rockindead.com

https://www.facebook.com/rockindeadofficial

Περισσότερες πληροφορίες για το τον Γιώργο Μπελαούρη και το LC DLVI στα:

https://www.facebook.com/LC-DLVI-468401843331786/?fref=ts

http://mpelaouris.blogspot.gr/

Το συγκρότημα ολοκληρώνει την πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο Here Comes The Darkness που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Απριλίου!




Δελτίο Τύπου