1000mods - Repeated Exposure To... (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

1000mods - Repeated Exposure To... (Review)


Οι 1000mods κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Repeated Exposure To...".

Το ελληνικό heavy rock συγκρότημα επέστρεψε στην ενεργό δράση με το τρίτο σε σειρά album, το οποίο είναι ο διάδοχος του "Vultures" που κυκλοφόρησε το 2014. Η παραγωγή έγινε από το ίδιο το συγκρότημα και από τον George Leodis στα Wreck It Sound Studio στην Κόρινθο.

Το album αυτό εμπεριέχει από 8 κομμάτια και τολμώ να πω ότι και τα 8 είναι διαμάντια. Οι 1000mods έκαναν ένα πολύ δυνατό comeback καθώς ο νέος τους δίσκος μπορεί να θεωρηθεί ο καλύτερος που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα! Δίνει πολλά στοιχεία που ικανοποιούν τους φαν τους, αλλά και αυτούς που είναι νέοι στα δίχτυα τους. Όταν πατήσεις το play μπορείς να ακούσεις τα τραγούδια τους που εκδηλώνουν χαρακτηριστικά από τη δεκαετία του 70 αλλά και του 90.

Οι 1000mods μέσα από αυτό το album έχουν καταφέρει να δείξουν την βελτίωση τους και να χαρίσουν στο κοινό τους καλογραμμένα κομμάτια. Ο ακροατής χτυπιέται μαζί με τα δυνατά drums και τα βαριά και ωραία riffs της κιθάρας. Το μπάσο έρχεται να συμπληρώσει για να κάνει τη γεμάτη πάθος εμφάνισή της η φωνή του τραγουδιστή.

Όσοι ακούσετε το νέο album με τίτλο "Repeated Exposure To..." θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένοι. Οι 1000mods έχουν φροντίσει για ακόμα μία φορά να μας εκπλήξουν θετικά και να μας κάνουν περήφανους που αυτό το συγκρότημα φτάνει τόσο ψηλά. Φυσικά έχουν φτάσει ψηλά με την αξία τους. γιατί απλά η μουσική τους τα σπάει από τα πρώτα τους βήματα και αυτό δεν τους έκανε να επαναπαυτούν. Αντιθέτως τους έδωσε ώθηση να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν με τον καιρό! Μπράβο παιδιά!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Repeated Exposure To...":

Above179
Loose
Electric Carve
The Son
A.W.
On A Stone
Groundhog Day
Into The Spell




Steve Xanthis