Hetroertzen - Uprising Of The Fallen (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Hetroertzen - Uprising Of The Fallen (Review)


Οι Hetroertzen κυκλοφορούν το νέο τους δίσκο!

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1997 από τον Deacon D. Μετά από αρκετές αλλαγές στο line up του, οι Hetroertzen μετακόμισαν στη Σουηδία όπου εκεί κυκλοφόρησαν το 2010 το album "Exaltation Of Wisdom" για να ακολουθήσουν τα album "Ain Soph Aur" (2014) και "Uprising Of The Fallen" που πρόκειται να κυκλοφορήσεις στις 24 Φεβρουαρίου του 2017 από την Listenable Records.

Το album αυτό περιέχει 8 τραγούδια, τα οποία όλα έχουν κάτι να δώσουν. Μπορεί να έχουν όλα το στυλ της black metal μουσικής, αλλά οι Hetroertzen έχουν καταφέρει να δώσε σε κάθε κομμάτι ένα δικό του χαρακτήρα. Δείχνουν μέσα από τη μουσική που βγάζουν όλα τα όργανα, την άγρια ομορφιά που μπορεί να συναντήσει κάποιος που θα ακούσει black metal.

Ένα δυνατό σημείο του album είναι τα φωνητικά Anubis, ο οποίος ξέρει τι κάνει! Έχει δουλέψει τόσο με τη φωνή του και με τα death growls που σε αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο με το αποτέλεσμα. Ξέρουν να κάνουν πολύ καλά σκαμπανεβάσματα, τα οποία δένουν με τα μουσικά όργανα και ξέρουν πότε να κινηθούν σε χαμηλές εντάσεις και πότε να ουρλιάξουν με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσουν μία έντονη επιθυμία για headbanging!

Γενικά, το νέο album των Hetroertzen με τίτλο "Uprising Of The Fallen" είναι ένα project που θα κάνει πάταγο στο είδος του και αν είσαι fan της black metal μουσικής δεν πρέπει να το χάσεις! Μπράβο παιδιά!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Uprising Of The Fallen":

Uprising
Zealous Procreation
The Fallen Star
Path Bearer
The Trial
Upon The Thresholds
Perception Of The Unseen
Lost And Betrayed




Steve Xanthis