Infernal Angels - Ars Goetia (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Infernal Angels - Ars Goetia (Review)


Οι Infernal Angels κυκλοφορούν το νέο τους album!

Το όνομα του είναι "Ars Goetia", περιέχει 10 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου από την My Kingom Music. Όταν πατήσεις το play πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, γιατί πρόκειται τα αυτιά σου να γεμίσουν με Black Death Metal μουσική. Ναι καλά κατάλαβες! Οι Infernal Angels είναι εδώ για να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους και μάλιστα από τα πρώτα κιόλας λεπτά του δίσκου "Ars Goetia".

Πατώντας λοιπόν το play έρχονται οι γρήγορες και βαριές κιθάρες, τα μουντά μπάσα, τα death growl φωνητικά που ανταγωνίζονται τα drums για το ποιο από τα δύο είναι τα πιο δυνατά μέσα στο CD. Οι Infernal Angels όμως δεν κοίταξαν απλά να σου δώσουν έναν Black Death Metal δίσκο. Η μπάντα προσέγγισε τον δίσκο με τέτοιο τρόπο, που τον κάνει αρκετά ενδιαφέρον. Αυτό το κατάφερε με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ότι σε διάφορα σημεία των τραγουδιών έβαλαν σκανδιναβικά στοιχεία που είναι αρκετά μελωδικά και ο άλλος είναι οι τίτλοι των τραγουδιών

Οι Infernal Angels έχουν επιλέξει για κάθε τους κομμάτι και ένα όνομα δαίμονα! Πχ Amdusias, Asmoday, Balam, Zagan, Beleth κ.α. Αυτό είναι κάτι το ιδιαίτερο και θεωρώ ότι τους δίνει αρκετούς πόντους.

Εκτός όμως από τους δαίμονες, η μπάντα από την Ιταλία έχει επιλέξει σε αυτό το δίσκο να φιλοξενήσει και κάποιους guest, οι οποίοι έχουν δώσει ο καθένας με τη σειρά του τα δικά του στοιχεία. Στο "Ars Goetia" συναντάμε τους Mancan (Ecnephias), Lorenzo (Frostmoon Eclipse) και Snarl (Black Faith).

Ο νέος δίσκος των Infernal είναι ότι πρέπει για τους fan της Black Death Metal μουσικής!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Vine: Destroyer Of The World", το "Asmoday: The Impure Archangel", το "Paimon: The Secret Of Mind (Guest: Snarl)", το "Belial: The Deceiver" και το "Beleth: Lord Of Chaos And Spirals:.

Το tracklist του "Ars Goetia":

Amdusias: The Sound Of Hell
Vine: Destroyer Of The World
Asmoday: The Impure Archangel (Guest: Mancan)
Purson: Matter And Spirit
Bael: The Fire Devour Their Flesh (Guest: L. Sassi)
Paimon: The Secret Of Mind (Guest: Snarl)
Balam: Under Light And Torment
Zagan: The Alchemist
Belial: The Deceiver
Beleth: Lord Of Chaos And Spirals




Steve Xanthis