Αποκλειστική Συνέντευξη Των Black Lioness Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Black Lioness Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Αθήνα, Black Lioness, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town και τον Steve Xanthis. Δημιουργήθηκε το 2016 και αποτελείται από την Athina K. (vocals), τον Nicolas Z. (guitar), τον Nikos P. (bass) και τον Ozric (drums). Η μουσική βάση του γκρουπ τείνει προς rock n roll και blues φόρμες, πασπαλισμένη με alternative/pop/dance/grunge/electropop επιρροές.

RNRT: Πως αποφασίσατε να φτιάξετε τους Black Lioness; 

Black Lioness (Αθηνά): Ήταν ένα project που είχα καιρό στο μυαλό μου μετά τη διάλυση της πρώτης μου μπάντας. Επικοινώνησα πρώτα με τον Ozric (ντραμς) και μετά με το Νικόλα (κιθάρα). Κάναμε 1 πρόβα οι 3 μας και έπειτα προστέθηκε στο μπάσο ο Νίκος. Είμαστε ακόμα σε πειραματικό στάδιο , εξελισσόμαστε συνεχώς με ατμόσφαιρα και ιδέα να το πηγαίνουν σε κάτι groovy, sexy, λίγο ποπ ενίοτε, χωρίς να χάνει το ροκ και το μπλουζ στοιχείο του. Μπορώ να πω ότι ο καθένας από μας βάζει την πινελιά του κ την προσωπικότητα του φτιάχνοντας εν τέλη τους Black Lioness.

Black Lioness (Νικόλας): Βασικά είχαμε προσπαθήσει και παλιότερα με την Αθηνά να κάνουμε κάτι από κοινού που να φεύγει λίγο από τα τετριμμένα και να βάζει το sexy στη ροκ ν ρολλ, αλλά τώρα ταίριαξαν οι συνθήκες ευνοϊκά.    


RNRT: Τι σημαίνει το όνομα της μπάντας και ποιο είδος μουσικής πρόκειται να ακούσει κάποιος που θα ακούσει τους Black Lioness;

Black Lioness (Αθηνά): Το όνομα της μπάντας ήταν μια παλιά ιδέα ενός φίλου. Για μένα εκφράζει το δυναμισμό.

Black Lioness (Νικόλας): Το όνομα για μένα εκφράζει γενικά τη μοναδικότητα και το απραγματοποίητο, μιας και δεν υπάρχει στη φύση μαύρο λιοντάρι. Όχι ότι τα σκεφτήκαμε όλα αυτά όταν διαλέγαμε όνομα. Απλά ταίριαξε. Όσον αφορά το τι θα ακούσει, για αρχή μάλλον όλες τις επιρροές μας, και στη συνέχεια τα δικά μας στοιχεία που θα τις διαστρεβλώσουν για να δημιουργήσουν τον δικό μας προσωπικό  ήχο.


RNRT: Αυτή την περίοδο μόλις τελειώσατε το video clip που πρόκειται να κυκλοφορήσετε για το κομμάτι «Wiremesh». Τι να περιμένουμε από αυτό το video clip; Ποια είναι η πιθανή   ημερομηνία κυκλοφορίας του και πως νιώθετε για αυτή την πρώτη σας δουλειά;

Black Lioness (Αθηνά): Να περιμένεις τρουίλα μόνο χαχαχα. Περάσαμε τέλεια εκείνο το διήμερο του γυρίσματος και θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε κάποια άτομα όπου χωρίς τη βοήθεια τους δε θα γυρνάγαμε το κλιπ. Ευχαριστούμε τους : Μάκη για το video shooting, Λουίζα Χαλδαίου για το μακιγιάζ, και τα υπόλοιπα φρικιά που έκαναν μαζί μας χαμό :Νίκη, Σίσσυ, Τζένη, Αντρέα και Άγγελε (από Void Droid), Μανo (από Narcosis), Ζαχαρία, Στέφανε, Νώντα, Θωμά, Αντρέα και Σάκη σας αγαπάμε ρε.

Black Lioness (Νικόλας): Γενικά low budget, Diy, μεράκι, και a LOT of help from our friends που προανέφερε η Αθηνά πιο πάνω, είναι το πώς τα κάνουμε όλα λόγω συγκυριών, και θα φανεί και η αγάπη στο βίντεο που το περιμένουμε προς τα τέλη Φλεβάρη. Σίγουρα νιώθουμε περήφανοι και κάτι παραπάνω δεδομένου του χρόνου που είχαμε στα χέρια μας και του χρόνου που είμαστε μαζί ως μπάντα.


RNRT: Εκτός από το video clip για το κομμάτι «Wiremesh» σκοπεύετε να κυκλοφορήσετε κάποιο EP ή ακόμα και ένα ολοκληρωμένο album στο κοντινό μέλλον; 

Black Lioness (Νικόλας): Σίγουρα θα υπάρξει κάποια ολοκληρωμένη δουλειά στο κοντινό μέλλον, προς το παρόν ηχογραφήσαμε 2 κομμάτια επιτρεπόμενων των συνθηκών, για να μας μάθει λίγο ο κόσμος και να μπούμε δειλά δειλά στο χάρτη.


RNRT: Που μπορεί να σας δει ο κόσμος αυτόν τον καιρό; Υπάρχει κάποιο live που έχετε στα πλάνα σας;

Black Lioness (Αθηνά): Προς το παρόν είμαστε σε φάση σύνθεσης κομματιών και σε λίγο καιρό όταν  έχουμε αρκετό υλικό θα αρχίσουμε τα live.


RNRT: Οι Black Lioness είναι ένα συγκρότημα το οποίο βρίσκεται στη μουσική σκηνή λιγότερο από χρόνο και τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα. Πως νιώθετε για αυτή τη νέα μπάντα; Τι σημαίνει για εσάς;

Black Lioness (Νικόλας): Σίγουρα ενθουσιασμένοι που κάνουμε κάτι δικό μας, κάτι καινούριο, και που βρήκαμε ο ένας τον άλλο. Ο καθένας έχει διαφορετικό μουσικό υπόβαθρο και συνεισφέρει με τον τρόπο του σε ένα αποτέλεσμα που μας μας αφήνει όλους ευχαριστημένους.


RNRT: Κάνοντας ήδη τα πρώτα σας βήματα λοιπόν, θα θέλατε να μας πείτε ποια θα είναι τα μεγάλα σας βήματα; Που σκοπεύετε να φτάσετε με τους Black Lioness;           

          
Black Lioness (Νικόλας): Είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για μεγάλα βήματα. Προς το παρόν κάνουμε αυτό που μας αρέσει, το εξελίσσουμε, και αν αυτό αρέσει και στον κόσμο, τόσο το καλύτερο.  



Black Lioness: Ευχαριστούμε το Rock N’ Roll Town που στηρίζει τη σκηνή και εμάς, ακόμα και στα baby steps μας.



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Black Lioness για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Τους Black Lioness μπορείτε να τους βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Facebook Page: https://www.facebook.com/black.lioness.band/
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCK4oqoDYCKNlsSSu-LLB9jQ




Steve Xanthis