Lethe - The First Corpse On The Moon (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Lethe - The First Corpse On The Moon (Review)


Οι Lethe κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο "The First Corpse On The Moon".

Το νέο αυτό album του συγκροτήματος από τη Λουκέρνη, πρόκειται να βρίσκεται στην αγορά στις 24 Φεβρουαρίου και αποτελεί μία παραγωγή της My Kingdom Music. Οι Lethe βασικά είναι ένα αξιαγάπητο ντουέτο που αποτελείται από τον Tor-Helge Skei και την Anna Murphy και η αλήθεια είναι ότι αυτό το ντουέτο πρόκειται να μείνει χαραγμένο στο μυαλό σου. Γιατί; Λόγω της μουσικής τους!

Οι Lethe μέσα από αυτό το νέο δίσκο έρχονται για να ταράξουν για καλά τα νερά, αλλά και να σου αλλάξουν την άποψη για τη μουσική. Βασικά, να σου περάσουν μία δική τους άποψη που ξεδιπλώνεται μέσα από τα 10 κομμάτια του album "The First Corpse On The Moon". Το συγκεκριμένο ντουέτο είναι ένα μουσικό πείραμα που αναμιγνύει και πειραματίζεται ανάμεσα σε διάφορα είδη μουσικής. Μέσα από τα τραγούδια του album πρόκειται να συναντήσεις είδη όπως Avantgardish Metal, Trip-Hop, Electro, Pop και Experimental Art. Για μερικούς μπορεί να αποτελέσει κάτι πρωτάκουστο, για κάποιους άλλους μπορεί να αποτελέσει ως ένα βαθμό κάτι γνώριμο. Αυτό όμως που έχει σημασία, είναι ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Οι Lethe έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό ειλικρινά! Με τις μουσικές τους μαι σε ανεβάζουν, μία σε κατεβάζουν, μία σε μπερδεύουν και γενικά σου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Για να καταλάβεις που θέλουν να το πάνε μουσικά οι Lethe, πρέπει να κλείσεις τα μάτια, να επικεντρωθείς στη μουσική και να την αφήσεις να σε οδηγήσει διαφορετικά επίπεδα!

Το "The First Corpse On The Moon" αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή που θα τραβήξει τα βλέμματα με τις μελωδίες του και σίγουρα αξίζει να ασχοληθείτε με αυτό το νέο album των Lethe! Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια για την πρωτοτυπία!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "The First Corpse Of The Moon":

Night
Inexorbitant Future
Down Into The Sun
My DoomDownload Track
Teaching Birds How To Fly
The First Corpse On The Moon
Snow
Wind To Fire
With You
Exorcism




Steve Xanthis