Power Trip - Nightmare Logic (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Power Trip - Nightmare Logic (Review)


Οι Power Trip κυκλοφορούν το νέο τους album "Nightmare Logic".

Το album αυτό κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου από την Southern Lord και είναι ο διάδοχος του "Manifest Decimation" που κυκλοφόρησε το 2013. Σε αυτή τη νέα δουλειά, οι Power Trip έχουν ωριμάσει μουσικά και έχουν αποφασίσει να μας φέρουν φρέσκια μουσική.

Αρχικά, το γνωστό συγκρότημα που έχει περιοδεύσει με τους Anthrax, τους Negative Approach, τους Lamb Of God και άλλα γνωστά συγκροτήματα, έχει καταφέρει μέσω του"Nightmare Logic" να μας δείξει ότι έχει δουλέψει παραπάνω στα μουσικά όργανα. Σε αυτό το δίσκο πατάνε καλύτερα σε αντίθεση με την προηγούμενη κυκλοφορία και μας παρουσιάζουν στοιχεία του crossover/thrash metal, τα οποία δεν έχουν ξαναβγάλει προς τα έξω. Γενικά, έχουν φροντίσει να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτό το νέο album και να εκδηλώσουν στον ακροατή πιο πολύ τα μουσικά χαρακτηριστικά της μπάντας, παρά των συγκροτημάτων από τα οποία έχουν επηρεαστεί.

Εκτός όμως, από τη μουσική ωρίμανση όσον αφορά τα μουσικά όργανα, οι Power Trip έχουν ακόμα έναν άσσο στο μανίκι τους και αυτό μάλιστα είναι και το δυνατό τους χαρτί στο album "Nightmare Logic". Οι Powertrip έχουν ανέβει επίπεδο στο θέμα των στίχων που πλαισιώνουν τα κομμάτια. Ουσιαστικά, οι στίχοι των τραγουδιών που παρουσιάζονται στο νέο αυτό δίσκο, αντανακλούν επιθετικότητα η οποία προέρχεται από την υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής από εκείνους που έχουν αποκτήσει ισχύ μέσω του χρήματος και της πολιτικής. Χτυπώντας βασικά, στον ανθρώπινο πόνο και μέσα από προσωπικές φιλοδοξίες, οι στίχοι προσπαθούν να ενοποιήσουν και να εμπνεύσουν τους ακροατές.

Το νέο album των Powertrip θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος δίσκος του συγκροτήματος μέχρι στιγμής και αξίζει σίγουρα να τον ακούσετε, γιατί τα παιδιά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κάτι πολύ όμορφο. Μπράβο Powertrip!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Nightmare Logic":

Soul Sacrifice
Executioner's Tax
Firing Squad
Nightmare Logic
Waiting Around To Die
Ruination
If Not Us Then Who
Crucifixation




Steve Xanthis