Pulse R - In Chains (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Pulse R - In Chains (Review)


Οι Pulse R κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "In Chains".

Το νέο αυτό album είναι το ντεμπούτο για το συγκρότημα από την Αθήνα. Βασικά, είναι το πρώτο ολοκληρωμένο album της μπάντας, καθώς είχε προηγηθεί και ένα EP το 2013 με τίτλο "Until The End".

Στην πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά λοιπόν, συναντάμε 10 κομμάτια που όλα έχουν από κάτι να δώσουν για να δημιουργήσουν αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Τα μουσικά όργανα είναι καλά δουλεμένα και ξέρουν να συνδυαστούν με τέτοιο τρόπο που "τελειώνουν το ένα την πρόταση του άλλου". Ενώ, όσον αφορά τα φωνητικά, ο Πάνος Βιντζιλαίος έχει φροντίσει να δουλέψει όσο χρειάζεται για να αποκτήσει την τέλεια προφορά αλλά και τη χροιά που χρειάζεται για αυτά τα κομμάτια.

Τα τραγούδια του δίσκου "In Chains" θα έλεγα ότι δεν κινούνται μόνο σε ένα είδος μουσικής. Οι Pulse R παίζουν κάτι μεταξύ Hard Rock και Heavy Metal και το κάνουν μάλιστα και πολύ καλά. Είναι βασικά το στυλ που τους ταιριάζει και το υποστηρίζουν καλύτερα από ότι περιμένει κάποιος ακροατής σε ένα ντεμπούτο album.

Βέβαια, κάποιος που θα ακούσει το νέο αυτό album θα παρατηρήσει και τις επιρροές που έχει το συγκρότημα. Οι Pulse R εμφανίζουν στοιχεία από Pearl Jam, Audioslave και Tool, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να αλλοιώσει την προσπάθειά τους και τη μουσική τους!

Γενικά, ο νέος δίσκος των Pulse R που ακούει στο όνομα "In Chains" είναι μία δουλειά που αξίζει να την ακούσετε και να την έχετε στην προσωπική σας μουσική βιβλιοθήκη αν είστε λάτρες αυτού του είδους μουσικής.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "In Chains", το "Mindtrap", το "Downward Special", το "Remain" και το "Digital Revolution".

Το tracklist του "In Chains":

Remember Me
Under The Rug
In Chains
Mindtrap
Fear Of The Unknown
Wake Up Call
Downward Spiral
Remain
Digital Revolution
Blame




Steve Xanthis