Rita Mosss, Friend of Gods, Chronoboros @ Steki, Estia - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Rita Mosss, Friend of Gods, Chronoboros @ Steki, Estia


Μετά από μία περίοδο εξεταστικής τι καλύτερο από ένα live με τις καρδούλες της ROUFA RECORDS. Η Μουσική Ομάδα της Εστίας μαζί με την ROUFA RECΟRDS διοργανώνουν ένα live προοικονομία για το καρναβάλι που ακολουθεί στην πόλη μας.

Μετά το εκπλικτικό τους Tour “3 days of noise” σε Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, οι Rita Moss, Friend of Gods έρχονται ενισχυμένοι με τα μπετά/σκυροδέματα Chronoboros να μας θυμίσουν πως να κάνουμε φασαρία. Είσοδος ελέυθερη. Έξοδος αμφίβολη.

Rita Mosss (PUNK/NOISE/ROCK): πράμα με μπόλικο νάζι στα φωνιτικά, μπάσεζ και έχει και δραμς παρακαλώ. Θα σας παίξουν νέες επιτυχίες τους από το επερχόμενο 3ο album τους αλλά και από το 4ο ετσι για το ξεκάρφωμα. Ααα, το 3ο album στου Αγίου Βαλεντίνου!!

Friend of Gods (POST/MATH/ROCK/PUNK): πειραματική μπάντα χιμπατζήδων που απέδρασαν από εργαστήριο πειραμάτων (εξού και πειραματική μπάντα) παίζουν ακαταλαβίστικα πράματα σε χαζούς χρόνους με πολλά κοψίματα, matho-rocko-hardcored-post φάση και έτσι να ούμε. Τα παιδιά βγάλαν ήδη το νέο τους Mega EP και θα σας παίξουν όλα τα τραγούδια του καθώς και άλλες επικές επιτυχίες τους.

Chronoboros (SLUDGE/POST/HARDCORE): Ένα απίστευτο συγκρότημα που αντιπροσοπεύει το τσιμέντο, το γκρι, το ισχυρό σκυρόδεμα, μέ άλλα λόγια το μπετόν. Μόλις ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο album και θα σας το παρουσιάσουν με ολόκληρο.


SUPPORT THE PHASE AND BE THE PHASE!

Event στο facebook: https://www.facebook.com/events/1259910837409095/

Διοργάνωση
Μουσική Ομάδα Εστίας: https://www.facebook.com/musicteamestias/
ROUFA RECORDS: https://www.facebook.com/roufarecords/

Συγκροτήματα
Rita Mosss: https://www.facebook.com/RitaMosss/
Friend of Gods: https://www.facebook.com/FriendOfGods/
Chronoboros: https://www.facebook.com/Chronoboros/

Σχέδιο Αφίσας:Η υπέροχη Eva. https://www.facebook.com/eva.m.grey




Δελτίο Τύπου