Anjou - Epithymía (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Anjou - Epithymía (Review)


Οι Anjou κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο "Epithymía"!

Αυτός ο νέο δίσκος είναι ο δεύτερος για το δυνατό αυτό duo, έπειτα από το ντεμπούτο που είχαν κυκλοφορήσει το 2014. Το album "Epithymía" είναι εδώ λοιπόν και πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο, 24 Μαρτίου από την Kranky!

Ακούγοντας το νέο album των Anjou λοιπόν, παρατηρούμε ότι είναι ένα μικρό σε διάρκεια project, καθώς περιέχει μόλις 6 κομμάτια, αλλά συνάμα είναι και τόσο όμορφο. Οι Anjou έχουν καταφέρει σε αυτά τα 6 τραγούδια να μας δείξουν πολλές πλευρές της μπάντας και να μας παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά τους μέσα από αυτό το μουσικό ταξίδι.

Πατώντας το play λοιπόν, ξεκινάμε ένα ταξίδι το οποίο μας μεταφέρει πότε στη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και πότε στη σκοτεινή, μας μεταφέρει μέσα στο μυστήριο που παρουσιάζεται από τους στίχους, για να μας οδηγήσει εν τέλει σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα που αφήνει μια γλυκιά γεύση μελαγχολίας στο τέλος.

Επίσης, αυτό που είναι το σημείο κλειδί στο νέο album "Epithymía", είναι το συναίσθημα που σε κατακλύζει ακούγοντας κάθε κομμάτι. Οι Anjou έχουν καταφέρει μέσα από τη μουσική τους, να μας ξυπνήσουν συναισθήματα που από τη μία σε ξεσηκώνουν και από την άλλη σε ρίχνουν μονομιάς. Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό το χαρακτηριστικό που συναντάμε σε αυτόν το δίσκο.

Γενικά, το νέο album των Anjou αποτελεί ένα όμορφο, πικάντικο και παράλληλα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι! Μην το χάσετε!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία!

Το tracklist του "Epithymía"

Culicinae
Greater Grand Crossing
Soucouyant
An Empty Bank
Glamr
Georgia




Steve Xanthis