Hoi-Poi Farplane Wind - Forever Knows Best (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Hoi-Poi Farplane Wind - Forever Knows Best (Review)


Οι Hoi-Poi Farplane Wind κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Forever Knows Best".

Αυτός είναι ο πρώτος δίσκος για τη μπάντα από τη Θεσσαλονίκη και αποτελεί μία ανεξάρτητη παραγωγή, καθώς ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε από το ίδιο το συγκρότημα. Περιέχει 12 κομμάτια και η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά για ντεμπούτο δίσκο.

Πατώντας το play στα αυτιά του ακροατή φτάνουν ήχοι από grunge/post-punk μουσική, η οποία είναι και το είδος των Hoi-Poi Farplane Wind. Το συγκρότημα μας δείχνει το χαρακτήρα του από την αρχή μέχρι το τέλος του δίσκου και έχουν καταφέρει να μείνουν αυθεντικοί χωρίς να έχουν προβάλλει τις επιρροές τους. Αυτό είναι κάτι σπάνιο και το δύσκολα το συναντάει κανείς σε ένα ντεμπούτο album, κάτι το οποίο είναι άξιο συγχαρητηρίων!

Εκτός όμως από τον χαρακτήρα της μπάντας, αξίζει να αναφερθούν και τα φωνητικά του Kostas Grammadas και του Thodore Dodoussis, τα οποία έχουν πολύ καλή χροιά, είναι πολύ καλά δουλεμένα και ξέρουν ακριβώς που να πατήσουν για να δώσουν στα κομμάτια την αίγλη που τους αρμόζει. Φαντάζουν κατάλληλα για το είδος μουσικής που έχουν επιλέξει οι Hoi-Poi Farplane Wind για το "Forever Knows Best" και το τελικός συνδυασμός από τα φωνητικά, τα μουσικά όργανα και τη μουσική που βγαίνει προς τα έξω είναι εξαιρετικός!

Γενικά, το album "Forever Knows Best" είναι μία πάρα πολύ καλή δουλειά που δεν πρέπει να χάσετε! Μπράβο Hoi-Poi Farplane Wind!!!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Happen", το "An Esper", το "Tickdown", το "Asymptote Pt.2", το "Barbs Of You" και το "Needlepoint".

Το tracklist του "Farplane Wind":

In A Way
Happen
An Esper
Tickdown
Successor
Cells
Asymptote Pt.2
Thoughtful Presents
Barbs Of You
Needlepoint
Striations
The Cull




Steve Xanthis