Viper Arms - Black Aura (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Viper Arms - Black Aura (Review)


Οι Viper Arms κυκλοφόρησαν το album με τίτλο "Black Aura"!

Αυτό το album είναι το ντεμπούτο για το συγκρότημα από τη Φινλανδία και έχουν επιλέξει να μας παρουσιάσουν 11 κομμάτια, τα οποία εμφανίζουν θετικά στοιχεία σε πολλά σημεία.

Την αρχή των θετικών στοιχείων λοιπόν, κάνουν τα γυναικεία φωνητικά που έχουν επιλέξει οι Viper Arms να τους συνοδέψουν σε αυτό το μουσικό ταξίδι. Τα φωνητικά της Niina δείχνουν τα δυνατά τους σημεία από την αρχή του δίσκου και αυτό οφείλεται κυρίως στην όμορφη μελωδία που βγάζουν, αλλά και στα σκαμπανεβάσματα που κάνουν με μεγάλη επιτυχία. Μετά τα φωνητικά, παίρνουν σκυτάλη τα μουσικά όργανα που έχουν δέσει πολύ όμορφα και πατάνε στη φωνή στα σημεία που πρέπει, ώστε να την ανεβάζουν όσο πρέπει και μαζί της να ανεβαίνουν και αυτά. Εκτός όμως από τα σημεία που παρατηρεί κανείς με το πρώτο άκουσμα, υπάρχει και ένα άλλο που αξίζει να σημειωθεί.

Το άλλο σημείο λοιπόν, είναι οι στίχοι που έχουν γράψει οι Viper Arms στα τραγούδια του "Black Aura". Οι στίχοι λοιπόν μιλάνε για τη μοναξιά, τη λαγνεία και την απόγνωση, αλλά το κάνουν με τέτοιο τρόπο που σου περνάνε αυτό το συναίσθημα για το οποίο μιλάνε. Αυτό είναι κάτι μοναδικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Τέλος , το μουσικό είδος που έχει επιλέξει η μπάντα, το οποίο είναι το rock με λίγες επιρροές από hard rock και rock n' roll φαίνεται να είναι το ιδανικό για να αντιπροσωπεύσει όλο αυτό το πάντρεμα που μας προβάλλουν οι Viper Arms.

Γενικά, το νέο album "Black Aura" είναι πολύ καλό αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι και το ντεμπούτο των Viper Arms! Γιαυτό τον λόγο, αλλά και για όσους προαναφέρθηκαν τσεκάρετέ το και δεν θα χάσετε!

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούστε το "Lucky 7", το "To The Wolves", το "Everything Nothingness, το "Black Surf" και το "Sightseeing To Hell".

Το tracklist του "Black Aura":

Time Bomb
Lucky 7
Hole In One
To The Wolves
Sugar Rush
Everything Nothingness
Black Surf
Crossing The Border
The Worst Candidate
Stay Away
Sightseeing To Hell




Steve Xanthis