Karma To Burn (USA) Live, Sat 3 June In Volos! Lab Art - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Karma To Burn (USA) Live, Sat 3 June In Volos! Lab Art


BOEING AK47 PRODUCTIONS & LAB ART PRESENTS:
KARMA TO BURN (USA)
Support acts: HIDDEN IN THE BASEMENT / HIMALAYA

LAB ART, ΒΟΛΟΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ, 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

"Υγρασία, ψυχρός αέρας και οι βράχοι των Αππαλαχίων ρίχνουν τη βαριά και απειλητική σκιά τους. Ένα θηρίο γεννιέται στην καρδιά της «Πολιτείας Βουνό», στο Μόργκανταουν της Δυτικής Βιρτζίνια. Ένα θηρίο που εδώ και είκοσι χρόνια εξαπολύει τις επιθέσεις του από το ορμητήριο της ορεινής σπηλιάς του σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του, αφήνοντας πίσω του μόνο καπνό και στάχτη. Ο λόγος για τους Karma To Burn, μία από τις κορυφαίες desert / stoner rock μπάντες του πλανήτη. "

Οι Karma to Burn, οι σπουδαίοι Αμερικανοί στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας περνούν για από την Ελλάδα, πραγματοποιώντας την πρώτη τους επίσκεψη στην πόλη του Βόλου!!
Το τρίο των K2B υπόσχεται ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, μία μυσταγωγική τελετή βασισμένη στην ιερή ισορροπία μεταξύ του σκληρού ήχου και της ψυχεδέλειας. Μία συναυλία – γεγονός για την πόλη του Βόλου, αλλά και για όλη την κεντρική Ελλάδα, που δεν πρέπει να χάσει κανένας φίλος της καλής rock μουσικής.
Μαζί τους στη σκηνή του Lab Art οι σταθερά ανερχόμενοι heavy rockers από τη Λάρισα Hidden in the basement, με αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά τους, ως ένα από τα πιο δυνατά συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής. Oι βολιώτες Hi Malaya θα αναλάβουν το ζέσταμα της βραδιάς, αποτελώντας το ιδανικό ξεκίνημα με τον πειραματικό και ψυχεδελικό ήχο τους. Ένα φρέσκο σχήμα που αυτή την περίοδο ηχογραφεί την πρώτη του δουλειά και που με τις ζωντανές του εμφανίσεις έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σάββατο, 3 Ιουνίου, το Lab Art φιλοξενεί μία ιστορική rock βραδιά. Δύο πολύ αξιόλογες μπάντες, οι Hi Malaya και οι Hidden In The Basement, συναντούν επί σκηνής τους θρυλικούς Karma To Burn στο ντεμπούτο τους στο Βόλο.
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, απ’ την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Σαββατο 3 Ιουνίου, Lab art – Βόλος / Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, Έναρξη – 22:00
Εισιτήρια:
12ευρώ – Περιορισμένα
15 ευρώ – Γενική είσοδος / Ταμείο

Πληροφορίες: 2421 40 3454 (ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00)

Σημεία προπώλησης:
-Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα
-Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη)
-Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου)
- Snuff Tobacco store (Κουμουνδουρου 1, Λάρισα)
- Los Almiros radio (Ερμού 98, Αλμυρός)




Δελτίο Τύπου