Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Rock 10 With The Beatles


Οι The Beatles είναι παγκοσμίου φήμης αγγλικό ροκ συγκρότημα (αναφέρονταν και ως "Σκαθάρια" στα ελληνικά) από το Λίβερπουλ, αποτελούμενο από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα John Lennon, τον τραγουδιστή και μπασίστα Paul McCartney, τον κιθαρίστα George Harrison και τον drummer Ringo Starr. Το συγκρότημα έκανε έντονη την παρουσία του κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να παραμένει το πιο δημοφιλές και επαναστατικό συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 10 ενδιαφέροντα facts για ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ:


1. Το πρώτο όνομα του συγκροτήματος ήταν "The Silver Beatles".
2. Οι The Beatles ήθελαν να αγοράσουν ένα ελληνικό νησί κοντά στην Αθήνα, διότι σχεδίαζαν να δημιουργήσουν ένα είδος ουτοπικής κοινότητας με τους φίλους τους και την οικογένειά τους.


3. Οι  Τhe Beatles ήταν οι πρώτοι που έκαναν πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του "devil horns" σε ένα εξώφυλλο ενός album.
4. Το συγκρότημα έπαιρνε ναρκωτικά όσο βρίσκονταν στο Αμβούργο. Τότε αρκετοί έπαιρναν μεθαμφεταμίνη και το ίδιο και οι The Beatles, για να έχουν κουράγια στη σκηνή.


5. Στο εξώφυλλο του album "HELP!", το συγκρότημα δεν σχηματίζει τη λέξη HELP με τα χέρια, αλλά τη λέξη NUJV.
6. Ο George Harrison έχασε την παρθενιά του ενώ τα άλλα μέλη των The Beatles τον παρακολουθούσαν. Μάλιστα όταν τελείωσε οι υπόλοιποι ζητοκραύγαζαν.


7. Όλοι οι The Beatles είχαν φόβο με τα αεροπλάνα, εκτός από τον George Harisson.


8. Ένας οδοντίατρος παρακίνησε τους The Beatles στο να παίρνουν LSD, ρίχνοντάς το κρυφά στον καφέ τους.
9. Ο John Lennon, ο George Harrison και ο Ringo Starr παράτησαν το σχολείο.


10. Οι αρχικοί στίχοι του τραγουδιού "Yesterday" ήταν "Scrambled Eggs". Ο Paul McCartney είχε ξυπνήσει ένα πρωί και τραγούδαγε "Scrambled Eggs...Baby, I love scrambled eggs" και του είχε κολλήσει η μελωδία.Steve Xanthis

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates