Raw In Sect: Νέο Video Single Στα Ελληνικά - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Raw In Sect: Νέο Video Single Στα Ελληνικά


Το ψυχεδελικό metal κουαρτέτο των Raw in Sect, έδωσε στη δημοσιότητα νέο video για το τραγούδι “Therion” (ή αλλιώς “Θεριό”) που προέρχεται από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Kitro”.

Δείτε το εδώ:





Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της μπάντας να συνδυάσει τις ελληνικές μουσικές επιρροές της και φυσικά την ελληνική γλώσσα με τον ψυχεδελικό και αιχμηρό χαρακτήρα, της ως τώρα τραγουδοποιείας της. Η σκέψη πίσω από το εγχείρημα είναι το σχήμα να έρθει σε επαφή με τις ρίζες του, γεγονός που επίκειται να «ξεκλειδώσει» και νέα όρια στην έκφρασή του.

Το “Therion” όπως και ολόκληρος ο δίσκος, έχουν ηχογραφηθεί σε Ελλάδα και Αγγλία με παραγωγό τον Peter Dowsett, η μίξη έγινε από τον Matt Bayles (Botch, Isis, Mastodon, Norma Jean, Caspian κ.α.) και το mastering από τον Peter Maher (U2, Pixies, Depeche Mode, Jack White, The Rolling Stones, Linkin Park, Nine Inch Nails κ.α.) ενώ το video κινηματογραφήθηκε επίσης στην Αγγλία και σκηνοθετήθηκε από τον Peter Lee Scott (Nick Cave, Pixie Lott κ.α.).

Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο site των Raw in Sect και ακολουθήστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητες του σχήματος:

www.rawinsect.com
www.facebook.com/rawinsect
www.instagram.com/rawinsect
www.youtube.com/rawinsect
www.twitter.com/rawinsect




Δελτίο Τύπου