Πρώτο Album Από Τους Θεσσαλονικείς Punk Rockers The Coreys | "Για Πανκ Ενδεχόμενο" - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Πρώτο Album Από Τους Θεσσαλονικείς Punk Rockers The Coreys | "Για Πανκ Ενδεχόμενο"


Οι The Coreys είναι ένα alternative punk συγκρότημα κι αποτελείται από τέσσερις φίλους, τον Bob, Kurk, Mario και Dimo.

Το σχήμα ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη την άνοιξη του 2008 κι αμέσως άρχισε να γράφει τραγούδια και να τα κυκλοφορεί στο YouTube και στο διαδίκτυο.

Το πρώτο τους κομμάτι που έγινε γνωστό είναι το "Corey το Κοκόρι" το οποίο περιγράφει αλληγορικά τον πρωταγωνιστή, ο οποίος υπνοβατώντας τα κάνει όλα "θάλασσα" και παραλίγο να χάσει την ίδια του τη ζωή, ζώντας μέσα στο όνειρό του χαμένος από την πραγματικότητα.
Γρήγορα πήραν φόρα και μετά από μόλις λίγους μήνες προσκαλούνται στο πρώτο ελληνικό mini-Tour των 'Αγγλων The Subways.

Έχουν κάνει περισσότερες από 100 συναυλίες σε σχεδόν όλη τη χώρα, πλάι σε ονόματα του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού (Subways, Χατ Τρικ, Puressence, Vodka Juniors, Marky Ramone κ.α.) σε μικρά και μεγάλα Stages και Festivals (Κύτταρο, Principal, Block33, Schoolwave κλπ).

Πρόσφατα κυκλοφορούν τον πρώτο τους Full Length δίσκο, με τίτλο ΓΙΑ ΠΑΝΚ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ! το οποίο αποτελεί την πιο σημαντική δισκογραφική τους δουλειά ως τώρα.
Το album αυτό κατάφερε να αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και σχόλια από ανθρώπους εντός αλλά κι εκτός της punk σκηνής, και τους ενώνει με καινούριο, μεγαλύτερο κοινό.

Οι The Coreys είναι επίσης παραγωγοί της κωμικής σειράς επεισοδίων Surreality Show η οποία κυκλοφορεί στο YouTube. Εκεί καταγράφουν τις περιπέτειές τους με το συγκρότημα και τους φίλους τους (Vlog episodes) ή διακωμωδούν πραγματικές ιστορίες μέσα από τη ζωή τους (Directed episodes).

Στα άμεσα σχέδια τους είναι η κυκλοφορία της καινούριας τους μουσικής και βίντεο, κάνοντας την underground μουσική σκηνή ακόμη πιο δυνατή.

Το πρώτο single των The Coreys ονομάζεται Ζωή Mπουκάλι. Πρόκειται για ένα κεφάτο, ξεσηκωτικό punk rock τραγούδι με ελληνικό στίχο, γεμάτο θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Συνοδεύεται από ένα video clip με άκρως νεανική αισθητική, που σκηνοθέτησε ο Bob Corey.

Ανεβάστε το volume και καλή ακρόαση!!




Δελτίο Τύπου