Nemecic - The Deathcantation (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Nemecic - The Deathcantation (Review)


Οι Nemecic κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο "The Deathcantation".

Η μπάντα από τη Φιλανδία έκανε την εμφάνισή της στο χώρο της μουσικής το 2005 και μετά από το 2012, όπου προέκυψαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, καταστάλαξε και μπήκε στο studio για αυτό το νέο album. Τον Ιανουάριο του 2017 ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις και ο δίσκος είναι πλέον έτοιμος για να βγει την αγορά την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη.

Το album "The Deathcantation" περιέχει 10 τραγούδια τα οποία είναι αρκετά καλά. Είναι γεμάτα με βαριές και σκληρές κιθάρες, συνοδευόμενα με riff που σου μένουν στο μυαλό και τα drums είναι εκεί για να κρατήσουν το ρυθμό. Από την άλλη πλευρά είναι το μπάσο που είναι αρκετά βαθύ, ενώ τα φωνητικά του Henry Hämäläinen δείχνουν την εξάσκηση που έχουν δεχθεί και κάνουν τα album να πάει αρκετά καλά και να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Ακούγοντας τα τραγούδια, ο ακροατής μπορεί να χτυπηθεί αλλά και παράλληλα να ταξιδέψει με τις μελωδίες που βγαίνουν από το νέο δίσκο των Nemecic. Έχουν φροντίσει να γράψουν τραγούδια που καταφέρνουν να ικανοποιήσουν αρκετά είδη ακροατών και αυτό είναι κάτι το πολύ θετικό. Γενικά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, το οποίο σε κάνει να αγαπήσεις το album "The Deathcantation".

Το νέο album των Nemecic είναι μία πολύ όμορφη δουλειά που σε κάνει να το ακούσεις ξανά και ξανά. Μπράβο Nemecic!

Το tracklist του "The Deathcantation":

01. Locomotive Tomb
02. Smoke Electric
03. Mercury Vortex Ritual
04. Fields Of Glass
05. Void
06. The Automaton
07. Apotheosis
08. The Great Dissonance
09. Ouroboros
10. Clockwork




Steve Xanthis